Amsterdam za voajerje

Če vam ni do hitrega seksa, so v Amsterdamski rdeči četrti zanimiva možnost za spodbujanje libida predstave s seksom v živo. Za okoli 40 ali 50 evrov lahko v enem izmed gledališč v družbi 180 radovednežev spremljate klasičen striptiz, S&M predstave, razne trike z bizarnimi predmeti, ki jih je mogoče vtakniti v telesne odprtine, najbolj obiskana pa je predstava konvencionalnega seksa v živo, pri čemer me je najbolj presenetilo, da so v vrsti za vstopnice stali ne samo okajeni mladeniči, ampak tudi manjše družbe upokojenk, japonska družina in podobno.

Ker sem ljubitelj cenenosti, sem se odločil za cenejšo možnost – peep show. In bilo je še bolje, kot sem si predstavljal. Okoli okrogle sobe z vrtečo posteljo so zaprte kabine s sledmi nečesa, kar je še pred kratkim počasi polzelo po plehnatih stenah, dokler se na pol poti do tal ni posušilo.

Zakleneš vrata, v režo vržeš dva evra, odpre se loputa in iznenada buljiš v nago babnico. Ni nobene finte s spuščajočo se zaveso, pri čemer te v nedogled nategujejo ne da bi pokazali bistvo, dokler ne porabiš vsega denarja, ampak prava stvar, najbolje od vsega pa je, da vidiš tudi tiste, ki so zaprti v kabinah nasproti. Eni skoncentrirano buljijo v določeno točko, spet drugi besno navijajo, neka punca je pa prav zvedavo iztegovala vrat, kot da bi se rada naučila kaj novega. Po dveh minutah pa – bum! Loputa se zapre in že v realnem svetu iščeš nove kovance.

Nekoliko zmahana dama se je k sreči kmalu poslovila, ker je vstopila mlajša punca, ideal lepote, za njo pa še možakar, opremljen s samo trmi kosi: sončnimi očali, visokimi odvezanimi supergami in penisom. Mislim, da sva akcijo v živo pokvarila, ker sva se tako huronsko režala, da je smeh navsezadnje popadel tudi punco, nesrečnik pa je, utrujen od dolgega dne, samo skoncentrirano bolščal predse.

Človek se vpraša, ali gresta akterja po službi še na pijačo.

Pripravite za kakšnih deset evrov kovancev, praviloma pa se boste naveličali že prej (v nasprotnem primeru se vprašajte, ali ste normalni).

Prejšnja objava Naslednja objava

2 komentarja

  • Odgovori Add_ 20. 8. 2014 at 21:12

    Kako – sta pokvarila? S kom si se pa zaprl v kabino? 😀

  • Odgovori Matej Zalar 20. 8. 2014 at 23:29

    Jah, vsak iz svoje kabine sva umirala od smeha.

  • Komentiraj