Čaj za ljubljeno osebo

Zadnjič sem si skuhal čaj.

Komu drugemu bom ljub, če ne najprej samemu sebi?

Zadnja novost 1001 cveta so te osladne misli in ovojne vrečke za popoln vonj in okus, ki temeljito zadrži vonj in okus po umetnih aromah. Ker se poznam kar dobro, se mi zdi skoraj neverjetno, da še vedno pijem ceneno svinjarijo iz filter vrečk. Zato sem zapravil manjše premoženje in ljubljeni osebi za rojstni dan kupil železen japonski čajnik. Nad darilom je bila tako navdušena, da je po treh dneh zadeva še vedno spravljena v embalaži.

Prejšnja objava Naslednja objava

5 komentarjev

 • Odgovori Borut 29. 4. 2017 at 18:32

  Od “poskočne jagode” naprej ne kupujem več teh čajev.

 • Odgovori Matej Zalar 30. 4. 2017 at 9:07

  Haha, prav imaš!

 • Odgovori kren 2. 5. 2017 at 17:09

  Tudi mene je minilo ob tej spremembi… sploh ne vem več, kaj kupit, včasih sadje ni bilo strastno, poskočno itd… glede na okolje v katerem živim, sem raje investiral čas v izobraževanje in sem sedaj teta Pehta. Ampak takega čaja kot zadnjih nekaj let pa v življenju nisem pil 🙂 občasno obisčem kakšno čajnico za stvari, ki jih pri nas ni, drugače mi pa lepa Gorenjska celo leto služi z zelišči.

 • Odgovori Matej Zalar 2. 5. 2017 at 20:42

  Ja, fajn je, če imaš čut za to. Jaz – ga žal nimam in tudi časa nisem pripravljen investirati v nabiranje, gojenje in predelavo česarkoli. Bo pa zdaj ženska zalaufala ta famozni čajnik, ki pred prvo uporabo terja grozno zapletene postopke. Kot če bi kupil avto, pa bi ga moral najprej nekaj eno uro laufati v prostem teku, potem ohladiti motor in ga še enkrat zalaufat in vzdrževati na mestu 2000 obratov pol ure. Noro.

 • Odgovori teta Pehta 4. 5. 2017 at 6:02

  Še vedno se greš lahko zeliščarja in si kaj nabereš ter posušiš, …

 • Komentiraj