9 komentarjev

 • Odgovori Zmago1 23. 4. 2017 at 10:50

  EHM mogoče zato ker je prvič treba vse v lavor naložit, dol znosit, pol pa še gor,..in prvič je hec, drugič muka, tretjič pa ne boš več niti poskušal ampak šel po sušilec ki hitreje in lepše tole naredi vse 🙂

 • Odgovori Anja Razgorsek 23. 4. 2017 at 18:08

  Ali pa namontiral kovinske nosilce na balkon, po celi dolžini in vpel vrvi. Če imaš balkon. Sušilec pa ne hvala, ker pospeši tanjšanje materiala, že tako so danes precej slabši materiali.

 • Odgovori Matej Zalar 24. 4. 2017 at 11:06

  Kot pravi @Anja. Športnih cunj iz občutljivih materialov res ne bi sušil v sušilcu. Poleg tega imam tudi ekološke zadržke. Naravnost perverzno se mi zdi zapravljati energijo za nekaj, kar se lahko naredi samo od sebe.

  • Odgovori p 24. 4. 2017 at 11:30

   Sušilec začneš cenit, ko ti mulci umažejo za en pralni stroj cunj dnevno.

   • Odgovori miran 25. 4. 2017 at 9:44

    Kako je pa to sploh mogoče? Ko se enkrat umažejo, ostanejo umazani cel dan, in to definitivno ni za cel pralni stroj. Razen če jih imaš petnajst. Ali pa mogoče otroke preoblačite po šestkrat dnevno za vsako figo v druge cote?

    • Odgovori Bobi 28. 4. 2017 at 6:38

     Rad bi te videl, kako cel dan nosiš naokrog dojenčka v pobruhanih, posranih in/ali poscanih cunjah. Če si človeški in ga preoblačiš, zamenjaš pa tudi kakšno pobruhano, posrano in/ali poscano tetra plenico in brisačo iz previjalne mize, se preoblečeš, ko si tudi ti pobruhan, posran in/ali poscan se hitro nabere perila za cel stroj 🙂

 • Odgovori Matej Zalar 28. 4. 2017 at 9:59

  Ni mi jasno, kako je uspevalo moji mami s tremi mulci, službo in brez sušilca.

  Če se mulc umaže, se pač umaže, ampak to se pač ne sklada s filozofijo komplikatorjev z misijo usttvarjanja svetovnih prvakov, ki naj bi bili nekaj posebnega. Ne vem, morda mi boste razložili celo, da otrok trpi, če si je umazal srajčko?

 • Odgovori Zmago1 28. 4. 2017 at 11:42

  Kot sem opazil pri sebi in pri kolegih ne gre sploh za kompliciranje pri otrocih . Gre za kombinacijo pomanjkanja časa, percepcijo prostega časa in emancipacijo žensk v najširšem smislu. Včasih služba od 6-14, potem kuhanje kosila, pranje likanje člasa na pretek. Sedaj? malo morgen da ti bo žena ko pride dam ob 17h še kuhala prala likala itd,…posebno ker do 19 še razvažava in pobirava otroke okol po dejavnostih, hodiva po gov. urah itd,….enostavno zmanjka časa da b isi vzel na flegma 1 h in perilo prenašal gor in dol in zlagal na obešalo in kajjazvemše vse,….potem je treba kdaj na kolo, žena na tek in na kako kavico pivo pa sploh ne pretiravam s tem ampak časa enostavno zmanjka,….

 • Odgovori Rok Erjavec 28. 4. 2017 at 11:47

  Preden se bo vsul plaz, kako je treba skrbeti za otroke, samo ena pripomba. Miran je govoril o otrocih, se pravi, tam 2 leti in naprej, in vsak normalen starš takega otroka ne preoblači 4x na dan (razen če na glavo skoči v blato), Bobi pa govori o dojenčkih, kjer pa je stvar, seveda, precej drugačna. Tako, da dajte, prosim, pozorneje prebrat komentarje, pa bo takoj lažje. BTW, strinjam se z Miranom in Bobijem, ampak še enkrat, govorita o različnih zadevah.

 • Komentiraj