Fotofon: Ko Interspar zapre parkirišča

V začetku leta, ko smo imeli uredništvo še na Tbilisijski in sem lahko hodil v službo peš, so me nekega jutra pri Interpsaru presenetili varnostni trakovi in varnostniki, ki so preprečevali parkiranje pred trgovskim centrom. Takrat se mi ni ljubilo težiti upravi in jih kasneje jahati na blogu, češ, kaj se pa grejo. Verjetno jim je šlo na jetra, da so pri njih cel dan, torej že od jutra, parkirali zaposleni v okoliških poslovnih objektih. To seveda ne omili debilnosti zaplankanega ravnanja. Posledice v okolici so bile katastrofalne.

Ni boljšega kot parkiranje na pločniku, seveda točno tam, kjer gre domov Zalar. Samo malo manj dobro je, če moraš zariti na pločnik samo na pol. Kjer je bila še pred nekaj dnevi trava, je v dveh dneh nastalo živo sranje.

Prejšnja objava Naslednja objava

Brez komentarjev

 • Odgovori jokeman 7. 11. 2009 at 9:05

  “službo šeš, so me nekega jutra ppri Interpsaru “.

  A tule si mogu pa glih z rdeče speljat? 🙂

 • Odgovori chef 7. 11. 2009 at 11:06

  Vsi so že trobili, madona!
  Hvala!

 • Odgovori siggi 7. 11. 2009 at 18:02

  Ta cona je itak gnilo urejena… Tako da tisto blato skoraj paše, travca pa težko raste ker je vedno kdo na robniku al pa kaj

 • Odgovori Simona Rebolj 7. 11. 2009 at 19:06

  Džizs, chef … si specializiral blog za prometne zdrahe ali gre samo za prehodno obdobje?

 • Odgovori Ka 7. 11. 2009 at 23:23

  Tako je bilo tudi pred Muro. In nisem razumela, zakaj Mercator ne dovoli parkirati na njihovem parkirišču – saj je bilo vedno še dovolj prostora za stranke, razen tega greš po službi k njim še po nakup. Če moram parkirat drugje, se pač raje do Spara peljem 😉

 • Odgovori chef 8. 11. 2009 at 14:24

  @Simona: Ob današnjem postu sem se spomnil na pesmico od Ppoverdenserk: “Ni še konec, ne, to začetek je…” 😆 Ampak je bolj ali manj prehodno obdobje, brez skrbi.

  @Ka: Saj to je najhuje! Prostora je več kot dovolj!

 • Komentiraj