Gostilniški pes

Pred časom so nas prepričevali, da so gostinski lokali za pse ena najbolj stresnih okolij. Nimam pojma kaj točno so s tem mislili, vem pa, da je za mojo psico največji stres to, da mora ostat sama doma v mirnem okolju, ko gre lastnik ven na pivo, kjer se druži z ljudmi, ki jih ima rada. Če je pes na krčme navajen, mu verjetno ne predstavljajo stresnih situacij. Ko je Pippa z menoj v hišnem bifeju, sem še najbolj pod stresom jaz, to pa zato, ker žival misli, da je pajzl njen teritorij, podobno kot stanovanje, zato renči na vse neznane antipatične goste. V drugih lokalih, ki jih okoli in okoli še ni poscala, teh težav načeloma ni.

V domačem bifeju ji je celo tako všeč, da tja vajeno zavije kar sama od sebe, tudi, če slučajno nisem namenjen tja. Odkar Dragota ni več na terenu, bi jo verjetno lahko tržil kot maskoto. Če ji plačate pivo, da sedi ali prostor ali taco.

IMG_20150309_082010

Prejšnja objava Naslednja objava

3 komentarji

  • Odgovori darja 14. 3. 2015 at 19:55

    Kje pa je Drago?

  • Odgovori Matej Zalar 16. 3. 2015 at 8:48

    To se vsi sprašujemo. Pojma nimam.

  • Odgovori mmml 17. 3. 2015 at 19:58

    Matej, glede na opis in fotke bi rekel, da se je Drago… poslovil iz te “doline solz” ali po njegovo najbrž “doline kapljic”. Mogoče se bo pa nekoč spet prikazal in natresel nekaj novih “porno dogodivščin”.

  • Komentiraj