Najboljše leta 2013

Lani je blog Nergač kliknilo slabega pol milijona (unique) obiskovalcev, torej kakšnih trideset tisoč manj kot lani. Kako bo letos, ne vem, ker se bo blog končno preselil na nov naslov. Vem, to sem napovedoval že 1. 1. 2013, a potem ni zneslo. Se bo pa zgodilo v naslednjih dneh.

Tudi po koncu leta 2013 prilagam lestvico desetih najbolj branih prispevkov v letu 2013.

10.) Hribi (niso) za telebane
Vprašanje je, ali je promocija planinarjenja koristna ali kontraproduktivna. Na terenu srečujemo vse mogoče paciente, ki se ne zavedajo nevarnosti gora.

9.) Iz puščave
Kratko javljanje iz Tunizije.

8.) Shujševalna kura
Brezvezen zapis, ki so ga – verjetno predebeli – bralci bržkone našli slučajno.

7.) Kako nadmudriti pizduna?
Kratek tutorial, kako se soočiti s prepotentnim pizdunom najslabše vrste.

6.) Drugačna ženska
Ne, nisi drugačna. Kvečjemu na drugačen način težavna. Seveda so komentatorke podivjale. Mimogrede, tudi jaz nisem nič drugačen. Kdo vam je sploh lagal, da je kakšen moški drugačen?

5.) Nateg meseca: M burger
Kako sem se pustil nategniti klovnu (kriva je bila pa ženska).

4.) Stilsko iznakaženi #2
Lani je bil najbolj bran prispevek Stilsko iznakaženi – o reprezentančnih oblačilih naših olimpijcev v Londonu. Letos smo dobili nov primer in Matej Mohorič je svetovni prvak postal v dresu z narobe obrnjeno slovensko zastavo. Mimogrede, zdaj vidim, da je post lajkalo 163 Facebookovcev.

3.) Kolegialnost je za slabiče
O tem, da so telebani tudi alpinisti. Danes je bolj pomembno plezati, kot počakati na tiste, ki omagajo, in so življenjsko ogroženi. 233 FB lajkov.

2.) Burka
O najboljšem žuru leta 2013. Seveda tudi z lezbošovom.

1.) Diskriminatorna Urbana
Da je Ljubljana strpno mesto, seveda ni res. Kaj pa strpnost do neumnih, ki ne znajo uporabljat Urbane in slučajno niso Mobitelovi Telekomovi naročniki? Zaračunajo jim 40 evrov kazni!

Prejšnja objava Naslednja objava

Brez komentarjev

Komentiraj