Nedelovna sobota

Soboto včasih prija zabiti ne da bi se sploh usedel na kolo ni ne da bi jo zabil zaradi kake poroke ali družinskega piknika. Kljub vrhunskemu vremenu ali celo prav zaradi lepega vremena je včasih modro ostati doma. Ker zakaj bi moral specialko poganjati sto kilometrov daleč ali se podajati na izlet v Piran ali riniti na dvatisočaka? Ker je to zadnja lepa letošnja sobota? Pa kaj potem! Že celo leto imam občutek, da sobote in nedelje navsezadnje sploh niso bili dela prosti dnevi.

Zakaj v lepem vremenu ne bi preprosto vsega pognal k vragu in poležaval doma? Če ne bi imel psice, ne bi šla niti do Koseškega bajerja. Tako pa sva po dveh kavah na enem samem pasjem sprehodu spontano zavila šla še na torte, potem pa sredi dne še na dve rundi pira, tako da sva lep del dneva obsedela na v sedala predelanih paletah.

Prejšnja objava Naslednja objava

7 komentarjev

 • Odgovori Boki 14. 10. 2017 at 20:55

  Ponavadi zato ker slej kot prej pride usran vikend, in vcasih si ga se kako zelim, zato da nimam slabe vesti da nisem nic naredil in v miru polezavam in ne delam nic:)

 • Odgovori Matej Zalar 15. 10. 2017 at 10:49

  No saj, ampak to j epotem lahko obremenjujoče. Ker, realno … kolesariš lahko tudi, če ni idealno vreme.

  Je pa res, da sem jaz letos na polno izkoriščal vse vikende in imam tega počasi že dovolj, tako da že skoraj komaj čakam usrane vikende.

 • Odgovori Beki 15. 10. 2017 at 19:31

  Cel september so bili usrani vikendi!

 • Odgovori Boki 15. 10. 2017 at 19:47

  @matej: res je. Po eni strani je to dobra stvar, saj te tudi takrat, ko si len (kar sem jaz itak vedno), spravi nekaj pocet, po drugi strani si pa v borbi s samim sabo, ce ne naredis nic, kar pa seveda ni dobro…zakaj bi se zivciral zaradi takih nepomembnosti kot je zapraviti lep dan za nic.

 • Odgovori Matej Zalar 15. 10. 2017 at 20:04

  @Beki: Ja … in vseeno sem jih “izkoristil na polno”.

  @Boki: Tako.

 • Odgovori filmoljub 16. 10. 2017 at 11:47

  Psica ima kar izdelan okus za pivo. 😎

 • Odgovori Matej Zalar 17. 10. 2017 at 9:34

  Eh … požre kar ji pač porinem pred gobec. Je pa res, da ima raje močnejše okuse.

 • Komentiraj