Pasje krdelo

Otroci so šli v disko, jaz pa sem čez noč čuval psico. Razen manjše težave zaradi nerazumevanja koncepta ukazov je šlo vse gladko. Hierarhično smo v tem krdelu nekoliko razštelani. Pippa uboga mene, Kallie uboga Pippo, ne pa tudi mene. Kdo je šef, se vidi na spodnji fotki. Je pa Kallie najprej mislila, da se bo smela valjati kar po postelji!

Krdelo

Včeraj pozno zvečer je prišlo celo do pregona čez pol Viča, ker se je mala odločila, da bo šla kar domov – problem je bil v tem, da ni imela ključa. In smo šibali. Spredaj ona, potem Pippa, na koncu jaz v japankah. Še sreča, da so me videle samo tiste Bosanke, ki kar naprej posedajo na stopnicah pred blokom.

Temu spodaj se reče žretje s stilom.

Kallie

Prejšnja objava Naslednja objava

14 komentarjev

 • Odgovori prvafaca 7. 7. 2013 at 18:58

  morilec dreves…

 • Odgovori mojcej 7. 7. 2013 at 20:58

  a to je hrvaški ovčar?

 • Odgovori chef 8. 7. 2013 at 11:03

  Mislim, da je viški gonič.

 • Odgovori nish 8. 7. 2013 at 23:46

  Madoniš…kako je Pippa gostoljubna. Se ni prav nič pritoževala, ker je morala deliti svojo odejo?

 • Odgovori chef 8. 7. 2013 at 23:49

  Ne razumeš. Pippa ima dve postelji: eno v boksu, drugo pod pisalno mizo in tretjo na kavču (ta je dostopna samo ob izrecnem dovoljenju). Derka, ki jo vidiš, je pa od Kallie, prinesla si jo je od doma, ampak, no, kot vidiš, si jo je Pippa gladko prisvojila.

  Da je mala sploh lahko dobila četrtino deke, sem moral obolet na Pippo 🙂
  … ni kaj, človek jih mora imeti rad.

 • Odgovori Zmago 9. 7. 2013 at 14:25

  Keri otroci so šli v disko, to mi ni jasno?

 • Odgovori chef 9. 7. 2013 at 14:31

  In zakaj misliš, da bi ti moralo biti vse jasno?

 • Odgovori Simona Rebolj 9. 7. 2013 at 15:40

  Neverjetno, kako se Kallie sveti dlaka. Kot bi jo namazali z globinom. Da ne bo pomote … tudi Pippina dlaka je krasna, samo da se na tak demonično luksuzen način pa res lahko šajna samo črna.

 • Odgovori filmoljub 9. 7. 2013 at 16:43

  Kallie se mi zdi — takole na strokovno stekleno oko — bolj kraški brinjevec. No ja, kakorkoli.

  Zanimivo, kako je pri psih v trenutku jasna hierarhija. (No ja, včasih tudi ni in si jo je treba izboriti.) Škoda, da ljudje nimamo podobnih instinktov, bi bilo (ponekod) veliko manj težav.

 • Odgovori nish 9. 7. 2013 at 23:22

  Ahaha, ok, to je pa zdaj precej bolj poznano obnašanje.
  Zamisli si, da bi Kallie s sabo za spanje prinesla košaro. 😀

  Pred leti, je naša imela en tak vikend obisk. In se je basala v tujo košaro(polpremajhno). Ko je bila kregana, je vsa užaljena odšla v kopalnico, obisk za njo. Ko se ji je zdelo, da sem se pomirila in pozabila nanju, se je prikazala, pograbila košaro in jo začela vlečt proti vratom na stopnišče, tadruga jo je samo opazovala, vdana v usodo. Če bi bila odprta, bi košaro zagotovo porinila po stopnicah, sem prepričana. Vmes je seveda pogledovala, če bo kaj odziva. Ko je bil, je seveda gledala kot najbolj nedolžno bitje, ki s premiki košare nima absolutno nič. Za umret od smeha vse skup.

  Je razumljivo, da nekak pokažejo gostu – tukaj sem jaz doma.
  Pa sosedova deka je seveda boljša kot domača.

 • Odgovori chef 10. 7. 2013 at 8:47

  @filmoljub: No ja, enak preživetveni instinkt ima tudi človek, zato smo sprejeli zakone, pravila in ustvarili socialno državo.

  @nish: Moja večinoma špila šefico tudi ko je na tujem.

 • Odgovori Seamus 12. 7. 2013 at 15:45

  @filmoljub – azijci in indijci imajo to narejeno dobesedno tako – kastni sistem jim še vedno veselo laufa. Tam sploh ni debate in odvetnikov kot pri nas, tako je in pika, enako kot v zgornjem primeru. In nižji je vdan v usodo in vesel, da sploh kaj dobi.

 • Odgovori filmoljub 12. 7. 2013 at 17:11

  Saj vem. Ampak funkcionira, a ne? Medtem ko pri nas bi bil pa vsak bebec rad alfa-samec. In to marsikomu žal tudi uspeva.

 • Odgovori chef 12. 7. 2013 at 17:18

  Žal večinoma uspeva ravno bebcem.

 • Komentiraj