Picbum randi

Ko sem zjutraj, še v postelji, na telefonu pregledoval maile, mi je zaledenela kri v žilah. Vstal sem in se šel do krvi prebičat po hrbtu, potem pa sem za pokoro pozajtrkoval samo kos suhega kruha in spil kozarec vode.

Med pregledovanje zgodovine, sem kasneje ugotovil, da se vendarle ni zgodilo nič takega, zaradi česar bi se moral bati pogojne kazni. Namreč, vedé se nikdar nisem včlanil v Picbum, očitno pa to niti ni pedofilska spletna stran, ampak socialno omrežje za deljenje smešnih fotografij.

Samo, da sem se mukoma znebil Twooja, že je tu Picbum! Sumim, da se je name spravil zato, ker sem pozno ponoči začel (in tako nehal) uporabljati Flipboard. Nekdo me je nategnil, da je to super agregat kakovostnih novic in člankov z vsega sveta. Da je Flipboard obvezen, kot so Twitter, Facebook in Instagram. Potem, ko sem s prstom kakšnih pet minut drkljal po zaslonu, pa sem pomislil samo tole: »Zakaj ljudje raje ne počnejo česa pametnejšega?«

Super, z uporabo Flipboarda sem torej – še preden vstanem iz postelje – obveščen o vseh mogočih brezveznostih, zaradi česar seveda ne bom živel nič bolje, je pa res, da bom lahko razlagal, da sem na Flipboardu našel to in to ter ob tem izpadel blazno pameten. Mimogrede pa na mail fašem še vabilo na spletni randi s 14-letno Indijko, ki bi rada z menoj delila hecne fotografije.

Prejšnja objava Naslednja objava

3 komentarji

  • Odgovori uršula 14. 4. 2014 at 6:22

    tole sem dobila v predal za spam. zdaj vsaj vem, za kaj gre.

  • Odgovori Matej Zalar 14. 4. 2014 at 6:35

    A isto mladoletno Indijko?

  • Odgovori uršula 14. 4. 2014 at 8:07

    verjetno je bilo kaj podobnega, nisem odpirala, ker je bilo v spamu in ker te strani ne poznam.

  • Komentiraj