Pippa je končno pogruntala

Težko bi našli bolj zadovoljnega psa od Pippe, ko na terenu izsledi ali kakemu drugemu psu odvzame teniško žogico. A zmagoslavje je bilo ponavadi kratko. Ne zato, ker bi jo izgubila ali bi si jo bila pustila odvzeti, ampak zato, ker jo je zgrizla. Tega se je lotila načrtno in pasje temeljito.

Pippa

V sedmem letu svojega pasjega življenja – v človeških letih je stara že 46 let – pa je ugotovila, da zabava traja precej dlje, če žogice ne zgrize, ampak jo uporablja za primarni namen. Da jo torej kot nekakšen statusni simbol prenaša v gobcu, ali pa me skuša prepričati v igro. Je pa tudi res, da se je bo verjetno počasi že naveličala. Mogoče jo bom lahko potem uporabljal za miofascialno masažo, tako kot neko njeno drugo igračo.

Teniška žoga

Prejšnja objava Naslednja objava

2 komentarja

 • Odgovori Seamus 25. 2. 2018 at 22:24

  😆 … za miofascialno masažo ….
  to je že na nivoju uglednega profesorja kemije z Youtuba, ki objavlja videe pod Periodic Videos in za ponazoritev molekul uporablja pasje igrače:
  https://www.youtube.com/watch?v=sKt7XyJyg04

 • Odgovori Matej Zalar 26. 2. 2018 at 11:58

  Včeraj sem se res z ritjo naslonil na to žogo, ampak ženski se je skoraj odpeljalo: da to je vendar ležalo na tleh, da je psica valjala po gobcu pa da … kaj vem?

 • Komentiraj