Pošteno nepošten

Med pospravljanjem sem ravno v trenutku čiščenja straniščne školjke, kako primeren trenutek, ujel Kahlovo mnenje na včerajšnjem televizijskem soočenju, da bi morala javna televizija omogočiti brezplačno oglaševanje parlamentarnih strank, češ da stranke nimajo denarja za zakup dragega oglasnega prostora. Plačniki RTV prispevka, ki davke plačujejo tudi za financiranje političnih strank, naj bi torej ob brezplačnem prodajanju predvolilnih buč na televizijskih soočenjih prebavljali še debilne televizijske oglase v slogu himne Državljanske liste?

Med redke pozitivne učinke gospodarske krize lahko štejemo tudi nekoliko bolj omejene resurse političnih strank, kar pomeni tudi manj onesnaženosti okolja z njihovimi priliznjenimi ksihti. Na jumbo plakate sem sicer precej imun, dojemam jih zgolj kot neprijeten tujek, ne registriram pa sporočil, niti, če oglašujejo žensko spodnje perilo. Antipatičnega  Jankovićevega plakata pa žal ne morem spregledat, ker to je pa očitno norčevanje iz intelekta, kolikor ga je Slovencem seveda sploh še ostalo.

Stranka SD pa se je očitno odločila za partizanski način oglaševanja v gozdovih. Tako od celega dne utrujenega Ljubljančana, ki v gozd steče zato, da bi se naužil miru v naravi, pozdravijo predvolilni rdeči plakati, ki so jih na drevesa verjetno nabili brez vsakega vprašanja, kot da gre za nekaj tako pozitivnega, kot je na primer gasilska veselica z volom na ražnju in Tanjo Žagar na odru. To je posiljevanje in javno povem, da bom plakate v gozdovih vztrajno trgal in metal v smeti s še večjo gverilsko vnemo, kot so jih prilepili.

Prejšnja objava Naslednja objava

22 komentarjev

 • Odgovori Aleš 28. 6. 2014 at 19:25

  Direktno za ta “pošteni” primer.
  Izgleda, da se tudi Zokiju “kita više ne dige” :-):
  http://www.youtube.com/watch?v=ZHhln2oZehg

 • Odgovori filmoljub 28. 6. 2014 at 21:59

  Nekdo bi moral zbirati in beležiti predvolilne cvetke, saj so letos dehteče kot še nikoli. Recimo tisto SDSovsko nakladanje o tem, kako bodo vsi učenci in dijaki dobili tablične računalnike. Ta država je postala že taka burleska, da zadnjiki sami od sebe pečejo; temu še farsa ni mogoče več reči.

 • Odgovori S.A.R.S. 29. 6. 2014 at 0:51

  A se je teb zmešalo? Govoru je prot temu…

 • Odgovori S.A.R.S. 29. 6. 2014 at 0:55

  Dej mal ohladi. A si včer spil dva pirčka preveč me niti ne zanima. Nisem za nikogar sam kle se pa lažeš. Gledu sem. K.E. je reku da majo pa ene stranke očitno dovolj velik proračun da oglašujejo pred dnevnikom. Nevem kaj teb dogaja mi je pa krivo da širiš neresnice.

 • Odgovori Matej Zalar 29. 6. 2014 at 1:12

  @filmoljub: Pri nas ljudje sploh več ne ločijo med normalnostjo in cvetkami. Poglej tega cepca, ki se zdaj oglaša v komentarjih – tip je preslišal cvetko petkovega večera, zdaj pa mene zmerja, da širim neresnice. In se sploh ne zaveda, da je nenormalno zabit.

  @Aleš: Izvrstno.

 • Odgovori S.A.R.S. 29. 6. 2014 at 4:37

  Lažeš se. To mi niti ni čudno. 3/4 Države se laže. Od tebe pa res nisem tega pričakoval

 • Odgovori S.A.R.S. 29. 6. 2014 at 4:44

  Ja valda K.E. ziher oglašuje da se financira iz zasebnih virov… Ker upokojenci so pa največja mafija ane. REKET ČISTI bre, Če si funkcionalno nepismen(kar mislim da nisi) je tvoj problem. Teb se je zmešal. Če maš kkšne fleshe pejt na častno stražo na Dob ne pa širit laži

 • Odgovori S.A.R.S. 29. 6. 2014 at 4:47

  Smeh, zavajaš ljudi. No, tiste, ki niso gledali včeraj. V glavnem Matej, ti živi v tvojmu flešu. Mogoč bi blo za tebe clo boljš da se preseliš v eno bolj civilizirano državo. Gospod pač kakršen si

 • Odgovori S.A.R.S. 29. 6. 2014 at 4:51

  Drž se ti slikanja gor pa tvoje psice. To ti najbolj uspeva

 • Odgovori Zmrda 29. 6. 2014 at 13:34

  Jaz sem bil najprej 100% prepričan, da je nekdo iz Jankoviča dela norca, da to sploh ni njegov plakat :)))

 • Odgovori Matej Zalar 29. 6. 2014 at 16:08

  Zmrda, res je, na fotki je tako obupno grd, da se res zdi neresnično 🙂

 • Odgovori S.A.R.S. 30. 6. 2014 at 0:35

  BTW boli me racku za stranko upokojencev, sam kle si pa grdo zlagal. “Karl” je reku da ni uredu da se plačujejo velike pare za te spote in netransparentno zasebno financiranje.
  Ob tem mam lahko samo dva zaključka:
  1. Ti nisi gledal kaj se je dejansko povedalo
  2. Si plačan da širiš antipropagando

  Aja ostane mi še tretja opcija:
  To je, da si dejansko tako zabit kakor zgledaš.

 • Odgovori S.A.R.S. 30. 6. 2014 at 0:43

  … Vrž cegu in bod natančen.

  teb Matej bi ti zaupal tok, da bi za eno sekundo skrbel za moj “neuničljiv” evergreen. za sekundo. pol bi te pa klical oziroma bi sam pršu zalit. Skratka. Tebe tele emocije nekam odnesejo da nevem kaj se ti pravzaprav dogaja. Želim ti vsekakor uspeh, pa po možnosti da se ne blamiraš.

  Lp

 • Odgovori S.A.R.S. 30. 6. 2014 at 0:48

  Zadnja stvar, ki jo v tem trenutku rabimo, je to, da nekdo širi bodisi namerne ali nenamerne neresnice, pa naj bo to 31 letnik z kompleksom boga ali pa 74 letna mama ki želi razstreliti sodišče.

 • Odgovori Matej Zalar 30. 6. 2014 at 7:36

  Da o lažeh ne bomo govorili na pamet. Spodaj je link, začetek Kahlove bravure je od 1:11:54 naprej, za tiste s slabim želodcem pa spodaj navajam citat: “Jaz mislim, da bi državna televizija morala omogočit brezplačno oglaševanje parlamentarnim strankam. Če želimo demokracijo, to nekaj stane…”

  Ne vem kdo si, ampak polpismen in neartikuliran način pisanja me spominja na tistega norca, ki je enkrat, nažgan kot opica, sredi noči izbrskal mojo telefonsko številko in me pol noči klicaril ter pošiljal sms-e, ko sem popizdil in bil že tik na tem, da ga prijavim, se je pa ponižno opravičeval in da saj ne bo več 🙂 Očitno se taki faloti prebudijo okoli polnoči in potem nam ni pomoči, hehe.

 • Odgovori Tana 30. 6. 2014 at 13:15

  Na tej fotki pa je res grozen; kot al capone.:)

  Kolikor je meni poznano, mu do sedaj ni bilo še nič dokazano, da bi bil nepošten; zaenkrat. Tako, da slogan POŠTENO je čist v redu … vsaj meni. 🙂

 • Odgovori gigante 30. 6. 2014 at 13:54

  haha Jankovič pošteno, največja baraba vseh časov, pa še nesposoben je.

 • Odgovori Pristovnik B. 30. 6. 2014 at 16:19

  V tej objavi nevem kdo je bloger, “Chef” ali S.A.R.S? 🙂

 • Odgovori Seamus 8. 7. 2014 at 19:20

  To je pa pomoje plakat, ki dobesedno preizkuša meje Slovencev. Čista, totalna zajebancija iz volivcev. Saj ve, da ne bo pršu v parlament, samo mora imeti zadnjo besedo, ne kot AB, ki se ji je totalno odpeljalo.

 • Odgovori Janč 9. 7. 2014 at 17:31

  Verjetno edina Zokijeva slika brez nasmeha.

 • Odgovori Matej Zalar 10. 7. 2014 at 9:20

  @Seamus: Hladen tuš sledi, če bo AB prišla v parlament, ZJ-jeva stranka pa ne.

 • Komentiraj