Prodajamo sesalce

Morda so na Modrem študentskem servisu in e-Študentskem servisu brali moj zapis, ker so že kmalu po objavi povečali možno število ogledov prostih del. Po novem lahko namesto petih del podrobneje raziščemo deset možnosti. Čeprav je to že skoraj dovolj, omejevanja še vedno ne razumem in grozno me grize, ker včeraj ob podaljšanju članstva nisem vprašal, čemu se norčujejo iz svojih uporabnikov.

Med brskanju po oglasih seveda najdemo vse sorte. Nekateri denimo iščejo študenta s tremi leti delovnih izkušenj. Nekdo drug bi plačal 1,88 evra na uro. Tretji ima kurirski servis, a išče študenta z lastnim vozilom, plačal pa bi mu 3,55 evra plus gorivo. Mar so normalni? Danes mi je padel v oči oglas, ki išče točno moj profil delavca. Delovni čas je sicer nekoliko neugoden, delovne naloge pa nadvse zanimive: prevoz hostes po terenu. Kaj naj si dvajset in še nekaj leten mulec želi lepšega kot po celi Sloveniji prevažati poln kombi punc, katerih glavna delovna naloga je ustrežljivost? Služba je odlična, toda ko bom iskal redno zaposlitev, bo ta referenca v CV-ju bolj slabo izpadla. Zato, kljub navdušenju nad hihitajočimi, dolgonogimi kandidatkami za miss nečesa, iščem nekaj resnega.

Približno leto nazaj sem na študentskem servisu zasledil zanimiv oglas, bil je tiste vrste, ko veš, da nekaj ni v redu, a je priložnost enostavno preveč obetavna, da bi jo po neumnem izpustil. Tale pa išče takoimenovane mlade team managerje:

Minima Int

S hudobnim nasmeškom sem si ogledal podrobnosti in ugotovil, da gre za podjetje Aroma Uroš Gruenwald s.p. Naslov Prušnikova 95, Šentvid se mi je zdel znan, zato sem z zanimanjem poklical kontaktno osebo Kdorkoli se javi1 in kogarkoli, ki se ni predstavil, prosil za več informacij. Da gre za team managerja z različnimi nalogami, ki predvsem vodi manjše time, mi je zaupal nekdo ženskega spola.

“Ali med naloge sodi tudi telefoniranje na domove,” sem vprašal.

“Ne, za to imamo telefonski studio,” je razložila nekdo.

“Samo da ne bom na koncu sesalcev prodajal po domovih!”

“Ja, ja, no …” je zamišljeno utišala glas nekdo.

“A sesalce se prodaja?”

“Ja, v bistvu, no.”

“Gospodična, vi ste pa mene pod drugim imenom že enkrat nategnili!”

“Ja to pa ne bi vedla,” ji je samozavest dokončno padla.

Potem sem še malo pobrskal po internetu, in ugotovil, da imata podjetji Aroma Uroš Gruenwald s.p. in Minima Int. d.o.o. ne samo isti naslov, pač pa tudi isti številki stacionarnega in mobilnega telefona. Zdaj so zamenjali kar ime podjetja (in bržkone tudi lastnika), ki se je, ko sem bil na predstavitvi, hvalilo kot izjemno uspešno na področju direktne prodaje multifunkcijskega aparata za boljšo kvaliteto življenja. Ali drugače, grdega plastičnega sesalca.

Tokrat vam torej sporočam: Ne nasedajte Aromi Uroša Gruenwalda, razen če ste eden od tistih povzpetnežev, ki vam ni nerodno sesati po domovih in nategovat ubogih strank s sesalcem za dva tisoč evrov.

 1. Tako pač piše. []
Prejšnja objava Naslednja objava

134 komentarjev

 • Odgovori nataska 22. 11. 2007 at 9:09

  Tole nategavščino s sesalci prodajajo pod imeni več firm, ne samo z dvema. Sicer pa en nasvet, oziroma informacija s strani nekoga, ki ima redno zaposlitev – kljub temu, da sem imela ogromno izkušenj z delom prek študentskega servisa, mi to pri iskanju redne službe ni kaj dosti pomagalo – izjemoma pri firmi, ki me je potem zaposlila, saj so ugotovili, da se me splača vzet za stalno. Drugače pa šteje samo štempiljka v delovni knjižici. Če pa že – v CV-ju ti pa res ni treba napisat, da si prevažal hostese na terenu, ampak si izmisliš kakšen bolj “strokoven” naziv – use your imagination 😉

 • Odgovori buba švabe 22. 11. 2007 at 9:11

  Haha, mladi team managerji. 😆 Smisel za humor pa majo, ni kej… 😀

 • Odgovori Orhideja 22. 11. 2007 at 9:23

  Ojoj a ti še vedno vztrajajo z oglasi! Že pred dvema letoma so bili na študentskem servisu njihovi oglasi tako zelo obetajoči, da sem “pomotoma” kar dvakrat poklicala, ker nisem vedela, da gre za eno in isto podjetje. Ko so ga naslednjič objavili sem takoj vedela kdo je dal oglas. Previsoki nazivi, preobetajoča služba in oh in sploh vse najboljše, če se zaposliš pri njih. Preveč sumljivo, da bi poklicala še tretjič.

 • Odgovori Whiskey 22. 11. 2007 at 12:02

  Šefe mal si ga polomu. Minima Int. d.o.o. ima res sedež Prušnikova 95, Ljubljana – Šentvid. Aroma Uroš Gruenwald s.p. pa domuje v Ljubljanskih Mostah in je ustanovljen februarja letos. Ustanovitelji in zastopniki so različni. Vir :iPRS.

  Tiste “hostese”, ki bi jih naokoli vozil, so lahko tudi plačane Call Girls (štanga, s.., …) 🙁

 • Odgovori Smoky 22. 11. 2007 at 14:23

  sicer se dejavnost vidi že po celem imenu firme
  AROMA, POSREDNIŠTVO GOSPODINJSKIH APARATOV, UROŠ GRUENWALD, S. P.

 • Odgovori 1tastar 22. 11. 2007 at 14:28

  “A je tam g. Ta Star?”
  “Kaj pa spet prodajate?”
  “Nič ne prodajamo, samo raziskavo delamo.”
  “A o načinih sesanj prahu?”
  “Se lahko oglasim”
  “Ne!”
  “Res ne?”
  š k l j o c !

  PI, PI, PI….

 • Odgovori dr. Onyx 22. 11. 2007 at 15:34

  Da meni v nedeljo pride težit nek blesavi mladi Team manager in prodaja sesalce ga nogiram tako močno, da bo letel k sosedu čez ograjo. Če kaj sovražim, so ti blesavi akviziterji in dobro da sedaj vem, kje ta folk novačijo. Študente, ja koga druzga? In ti prebrisanci od podjetnikov so tako pametni, da večinoma pošiljajo akviziterje na teren ob delavnikih dopoldan, ko so doma samo starejši ljudje, ki slabo slišijo in padajo na vsake take poceni trike. Potem pa leta odplačujejo sesalec, ki ni vreden prebite pare, pa še cene ne morejo primerjati, ker ga ni v prosti prodaji.

 • Odgovori chef 22. 11. 2007 at 15:52

  @nataska: menedžer za transfer oddelka promocij 🙂

  @Orhideja: Ni izključeno, da bom iz čiste hudobe poklical še tretjič.

  @Whiskey: Vsekakor, sedež imajo na Rusjanovem trgu. Ampak na študentskem servisu je bil naveden naslov Prušnikova, s katerim se ujema tudi telefonska številka, ki je ista kot telefonska številka Minime Int. d.o.o.

  @dr. Onyx: Obljubljali so zaslužke do 400 jurjev! Če bi mi bilo vseeno, da sem asshole, bi priložnost zgrabil z obema rokama. Ampak prijateljem si ne bi več upal v oči pogledat.

 • Odgovori Martin 22. 11. 2007 at 20:05

  Prav vesel sem, da sem to prerastel. Ko poslušam razne nategnjene za plačilo, se moram zelo kontrolirati. Poznam pa več takih, ki obljubijo in plačajo še kak cekin več. Če se komu avto zdi udoben kljub nategom, mu želim tudi uspešno sprožen airbag (tolk pa le nism svina).

 • Odgovori Smoky 23. 11. 2007 at 12:03

  Poznam človeka, ki je pošteno zaslužil s prodajo sesalcev… kot najuspešnejši prodajalec je bil povabljen še na jahto z vodstvom. No, potem pa naenkrat ni več našel starh mam… pa še vest ga je zapekla (ko je neka stara mama dejansko dala zadnje prihranke pa še izposodila si je za Kirbya). Danes menda dela v eni od tehničnih podpor slovenskih telekomunikacijskih podjetij.

 • Odgovori Smoky 23. 11. 2007 at 12:07

  (menda je v najboljših nekaj mesecih dejansko zaslužil z odstotki od prodaje sesalcev čez 2300 €)

 • Odgovori strojnik 23. 11. 2007 at 14:25

  Vlomilci zaslužijo bolje, pošteni so pa približno enako… 🙄

 • Odgovori chef 23. 11. 2007 at 17:11

  @smoky: 2300 evrov je sicer veliko, ampak toliko se da s pridnim delom zaslužit tudi na drugačen način. Sploh pa raje dobim enkrat manj in ohranim dostojanstvo!

  @strojnik: z vlomilci vsaj sitnosti nimaš, ker pridejo, ko te ni doma. Akviziter ti pa najprej vzame dve urio prostega časa, potem te pa še nategne.

 • Odgovori Bzz 23. 11. 2007 at 21:07

  Matr, ok kakih zneskih to vi. Na našem koncu je treba kar precej nadur nardit za 1000€.

 • Odgovori euro team 18. 3. 2008 at 7:42

  Vabim vas na stran alter_ego euro succes izkušnja in svoje mnenje boste lahko pokomentirali saj je zadeva veliko večja kot tu.
  Zakaj nategujejo v predmestju Graza v Avstriji ljudi,da plačajo 5530 eurov in jim potem obljubljajo visoke zaslužke??
  Kaj se tam dejansko dogaja si preberite na strani :
  wwww.alterego.blog.siol.net/
  Pridružite se nam z komentarji!!

 • Odgovori jebem vam mater glupo 18. 3. 2008 at 19:38

  ce mislte to mojmu bratu pisat boste se vidl k bom js pisu u vs pizde prizadete mrs jebem vam oca gniloga pa ti shef dam te krizat pedero

 • Odgovori peter 22. 8. 2008 at 22:21

  Ka ste vsi tle gor ene usrane pizde, ne morm drgac rect!!
  Ce ste sami tko nesposobni se lotit tega in zaradi tega kritizirate sam posel, ste navadne ovce!
  NERGAC, tebe pa js zlo dobr poznam in ti ne morm druzga rect k to da si KRETENCINA JEDNA IN TO VELIKA!!
  Kake kozlarije pa ti to pises no??Pa kaj je s tabo narobe clove bozji??Dej najd si sluzbo v ZOO-ju no k za drgam itak nisi!Ma resno to no!
  Ne kritizirej enega dela k ga tut slucajn ne poznas, ne ti ne noben tle gor…
  Nihce te ne pros da to delas ce noces!Itak je pa stvar posameznika kako spelje situacijo ko je pri ljudeh v hisi…ma dej vam lolekom kj dopovedat!
  get better…

 • Odgovori chef 23. 8. 2008 at 8:45

  Zakaj bi si iskal službo v ZOO? Saj imam službo, pa mi k sreči ni treba nadlegovat ljudi z jebenimi sesalci.

  Če smo pa že pri ZOO – kaj je slabega če tam delaš? Konec koncev tudi zadnjo opico cenim bolj kot akviziterje.

 • Odgovori mimi 10. 9. 2008 at 23:19

  no jst vam lahko dam samo lastne izkušnje z direktno prodajo sesalcev! sama sm začela že v sredni šoli in so mi lepo razložil, da ne rabm met nobene šole! in res je stem da pa ne napreduješ kr tko! napreduješ po programu kar pomeni, da narediš rezultat prodaš določeno število sesalcev in lahko prideš do pozicije distributerstva! res sm začela delat ker tko al pa drgač če pomislimo danes je vse prodaja, al si prodajalka v mercatorju pa prodaš petkrat več kot kdorkoli drug boš še vedno en navaden prodajalec z okoli 600-800 € plače al pa prodajaš sesalce in iz nič narediš veliko! Stara sem dvajset let študentka in zraven imam popoldansko obrt ker enostavno zaslužim tistih 2500 € ki ti jih nameni študent za olajšavo v enem mesecu! moj fant dela isto star je 24 prišel do distributerstva z tri letno mehanično šolo in zasluži od 7000 € naprej odvisno od meseca! ja za to verjamite mi me ni sram povedat kolegicam da prodajam sesalce in marsi katera mi tudi zavida, ko vidi kaj sem do sedaj naredila iz sebe pa to je šele začetek!!!

 • Odgovori chef 11. 9. 2008 at 0:01

  In izpopolnjuje te denar ter dejstvo, da prodaš ogromno cheap sesalcev?

  Groza.

 • Odgovori buba švabe 11. 9. 2008 at 13:27

  No vidiš, pa smo tam. Eni molzejo naivno rajo in na njen račun služijo mastne denarje, tisti, ki smo šli v šole, pa nimamo nič in komaj rinemo iz meseca v mesec. Edina stvar, s katero se lahko tolažimo, je to, da dejansko znamo slovensko…

 • Odgovori mimi 12. 9. 2008 at 0:30

  chef vidš kako je dobr k nekateri tko razmišljate kaj bi pa blo če bi vsi prodajal sesalce!!! itak je pa tko če ne verjameš v produkt s katerim delaš, raj ne začni ker celo življenje nategovt ljudi tud ne gre!!jst verjamem v produkt in ga imam tudi doma vem kako dela in vem da je 100-krat bolši od navadnega sesalca! tko al pa drgač ne morš rečt da je cheap če ga pa sploh ne poznaš!!!!

 • Odgovori zadovoljna stranka 12. 9. 2008 at 13:01

  Pred nekaj meseci sem kupila kvaliteten aparat ta ki pravite da je cheap ,ta aparat moram povedat da je vrhunske kvalitete. Prodajalec ki mi ga je prodal,je bil profesonalen in urejen,kupila sem ga zaradi njega in predvsem zaradi sebe,zelo se je potrudil in to zelo cenim.Vse cestitke firmi

 • Odgovori Antropološki realist 23. 11. 2008 at 18:37

  Lepo vas prosim, sesalec, ki ga prodaja zgoraj omenjeni Aroma Uroš Gruenwald s.p. za 2200€ s popustom iz 2790€ lahko kupiš na ebayu po malo bolj realni ceni za sesalec 499€ + 20€ poštnine, ne pa da te takle prodajalec dobesedno nategne da mu plačaš 1700€ več.
  Dejansko pa je tukaj ključni problem moralnega vidika, saj se te prodajalci spravljajo na ljudi, ki dejansko nebi smeli biti niti več poslovno sposobni in prav gotovo na njih cilajo, saj so starejši občani, ki ne znajo uporabljati interneta veliko lažja tarča od ostalih.

  Žalostno, da vas ni sram, ko takole nategujete ljudi ob svoje težko pridelane prihranke!

 • Odgovori mimi 2. 12. 2008 at 20:44

  Oprosti ampak pregledala sem vse in nisem najdla niti enega za 499! Me pa res zanima, no če ga dobiš novega za ta denar ga jaz kupim!

 • Odgovori jebac 26. 1. 2009 at 17:48

  lepo moje komentarje pa kr zbrisu pedrck

 • Odgovori chef 26. 1. 2009 at 18:54

  @Jebač: Komentarje primitivcev kot si ti, bom brisal tudi v prihodnje. Briga me, če ga fafaš Urošu Grünwaldu, za katerega sploh ne vem, kdo je in me pravzaprav niti ne zanima.

  Tukaj pa ne trpim izpadov drkačev kot si ti in vsak prihodnji komentar bom tudi vnaprej brisal, ker se nate, na tvoje sesalce in na lastnika podjetja, ki jih prodaja, enostavno poserjem.

 • Odgovori chef je pedero 15. 2. 2009 at 2:38

  ne bit ti prevec pamtn da nau tep meu vec kej nuben fafat k ti bom kurac odrezu pedr zategnn
  mars

 • Odgovori stranka 12. 4. 2009 at 8:25

  Antropološki realist RES SI ZABIT!Mene bi blo sram da kej takega pišem a da se ne pozanimam.Na ebayu so rabljeni sesalci po 10 let pa imajo tako vrednost zakaj ne pokličeš pa vprašaš kolk je nov roboclean pa ti bojo povedal da je po celmu svetu cena ista 2,790 eur.Ti chef sam gnojiš tole stran ,tolk maš za napisat da si res glup z temi izjavami.Mesečno se proda 35.000 Roboclenov po svetu in to z razlogom da majo čist dom,ti k živiš u dreku do vratu z cenenimi sesalci ne povesi glave.

 • Odgovori seamus 12. 4. 2009 at 20:12

  @stranka – a te ni sram takele opletat. Sj še pisat ne znaš. Ene usrane povedi ne znaš vkup spravt! In še zastopm te ne, kaj bi sploh rad (OK, mogoče to, da si nerazvit opičnjak iz bližnjega ZOOja, ki starčkom prodaja sesalce).

 • Odgovori chef 13. 4. 2009 at 19:33

  Odličen dokaz, da so prodajalci sesalcev od vrat do vrat debiloidi, ki ne znajo delat niti presledkov za ločili. To je res nižja podvrsta človeka.

 • Odgovori dark 15. 6. 2009 at 19:50

  ej sam ta chef je res mal prbit kva kr neki nabijas ti pumoje nimas niti usnovne sole nrjene
  pizdun ej raj si kup sesauc ne pa da jih kle kritizeras

 • Odgovori sajt 15. 6. 2009 at 19:58

  Je to sploh mogoče?!? Bog se usmili.

 • Odgovori chef 15. 6. 2009 at 21:52

  Zakaj bi kupil sesalc, če ga pa imam. Vreden je kakšnih 150 evrov in dela ko šus.

 • Odgovori oolong 15. 6. 2009 at 22:16

  Dokler mi strašna multifunkcijska naprava za 2 tisočaka ne posesa sama, skuha kosilo, pomije posodo in pelje psa ven bom super zadovoljna z mojim lepim zelenim sesalcem za 75 evrov.

 • Odgovori chef 15. 6. 2009 at 22:25

  @oolong: In do takrat ti bodo primitivci kot je dark jebali mater 🙂

 • Odgovori oolong 15. 6. 2009 at 22:29

  Pravzaprav bi za to ceno lahko ta sesalec tudi to nudil meni 😉

 • Odgovori Thor 16. 6. 2009 at 9:49

  Mislim, da veliko Urošev Gruenwaldov v Sloveniji ni. Torej je tole moj nekdanji sošolec.. 🙂

  Jaz sem za sesalec (Philips) odštel 350€, pa me je bolelo pri srcu. Ampak sem dal, ker imam psa in ker je za dlake vseeno najbolje imet krtačo z “motorizirano”(električno) metlico in ne tisti crap, ki se vrti zaradi pretoka zraka…

  In to je to. Zna malce bolje sesati.. prah seveda. Za 350€.. Še zdaj me boli.. Ampak dobro, ajde..

 • Odgovori kr neki 21. 6. 2009 at 20:07

  Mislm chef primitivc z nedokončano osnovno z tem sesalcem za 150 eur lahk sesaš sam kamne po parkirišču.Bravo

 • Odgovori Dr.Gembala 2. 7. 2009 at 16:09

  umiram od smeha k tole berem!še dobro da niste videli “chefa” v živo,ker bi videli da nima smisla komenterati mnenja od tazga GELIPTERA hehe folk se mu smeje za hrbtom uglavnm navadna ovca, na forumih je lah pamtn,v realnem lajfu je pa navadna puuuusssy!:)morte ga razumet, da ljudje k nimajo nobenga življenja(dobesedno!ne grejo med ljudi,večino časa prežvijo med 4 stenami) jim ne ostane nč druzga k širiti negativizem in svojo neuspešnost(ne-priljubljenost).Pri takih ljudeh z leti to na koncu vodi v depresije-psihoze,posledice so vedno tragične,samomori,itd…

 • Odgovori Dr.Gembala 2. 7. 2009 at 16:17

  to so resne stvari ker taki ljudje so resno moteni,tako da v prihodnje prezrite njihovo/njegovo mnenje,ker ni vredno niti pasjega iztrebka,od mejhnga so me učil da čistoča spet ni neki luksuz ampak kr nuja v teh časih,investiranje denarja v čistočo pa mislim da nikakor ni NEUMNOST!lp

 • Odgovori chef 3. 7. 2009 at 9:28

  Uuuu, doktorca, bi pa rad vedel tvoje ime, haha.

 • Odgovori Zmago1 3. 7. 2009 at 10:06

  Hehe, sam pruznej CHEF, če ne zaradi druzga je vredno pisat bloge ker te vedno kdo preseneti in ti s svojimi komentarji polepša dan.

  Pa tudi mi bralci vsak dan kje novga zvemo, recimo o teb, da si “GELIPTERA”? karkoli že to pomeni, da baje nimaš “usnovne sole nrjene”, da če sesalc ni koštal 2000€ “lahk sesaš sam kamne po parkirišču” itd. hehehe
  Zveš pa tud to, da če ne bi hodil na gimnazijo in na faks do 25-tega, bi “z tri letno mehanično šolo zaslužil od 7000 € naprej”, PAZI, to je 7000€ ali več že pri 17tih letih ali pa zveš tudi da vsi prodajalci služijo npr: “enostavno zaslužim tistih 2500 €” Do sedaj sem za vsak € pošteno garal, sedaj pa zvem da nekateri enostavno služijo tisoče, zanimivo, mogoče me je pa faks poneumil da trdo delam za tak denar 2 meseca,….

  OK če pa resno pokomentiram dve po mojem mnenju najbolj aktualni zadevi te teme:
  1. Predlagam da pustiš vse poste v tej temi in jih ne brišeš, daj nam malo veselja ob prebiranju hehe
  2. Ne vem zakaj apriori zavračas prodajanje sesalcev, delo kot delo pač. Praviš-citiram “2300 evrov je sicer veliko, ampak toliko se da s pridnim delom zaslužit tudi na drugačen način Sploh pa raje dobim enkrat manj in ohranim dostojanstvo!” 2300 ni samo veliko, ampak ogromno, računaj, povprečna plača v slo je 850€ neto! Tole o dostojanstvu mi tudi ni jasno, kakšno dostojanstvo, če so ljudje pripravljeni kupit po 3x ceni, pač njihov problem, da so to samo stari se sploh ne strinjam, mislim da so to vglavnem ženske vseh starosti, prvič; zato, ker nimajo občutka za denar in drugič; s predstavitvijo jo prodajalec dejansko prepriča da to rabijo-IN potem kupijo! (one se ne sprašujejo kot mi moški, da cel mesec dela za 700 ali 800€, da je vsaka nadura 6€ itd, ona pač rabi sesalec in ga kupi, ni važno koliko stane.

  Lep dan še naprej

 • Odgovori Zmago1 3. 7. 2009 at 10:18

  Sam si pa res PUSSY na kvadrat da nisi šel prevažat hostes po terenu, pomoje še zdej sanjaš tisto službo hehe

 • Odgovori sesalci 31. 7. 2009 at 17:40

  ok to kar ste napisal za gruenwalda je neki tut res ampak pustmo to..prodaja sesalcev je tko en velik nateg sam zdj lah ločmo tiste k mogoč clo kej delajo na svoji ekipi pa jim kokr tok kej plačajo itd, in med tistimi k so pohlepni k kurbe, hinavci, ne plačujejo študentom, dnar basajo sam v svoj žep d pokrijejo vse pufe, kr se zlo radi kurčijo z dobrimi avti itd.in to je…MINIMA INT DOO-dolžno okrog in okrog!!PA SM SPADA ŠE PRO-AQUA, VEVICO, GAL INTERNACIONAL, ITD.naslov je vodnikova 211, ne hodte tja delat k vas bojo ponucal plačal pa ne oz.vam odbil dobr del zaslužka za npr.benz k so vam enkrat častil da ste lah prodajal njihove kurčeve sesalce.vprašte mal okol za minimo, ferma je tok u pizdi, d zdej morjo mal menjavat ime, ker ne plačujejo nobenmu.tko d ne it tja delat če si hočte dobr..

 • Odgovori sesalci 31. 7. 2009 at 17:42

  dr gembala pa predvidevam d prodaja sesalce, že po izrazih kot npr.gelipter, hahahahahhaha!

 • Odgovori chef 1. 8. 2009 at 14:00

  @Zmago1: Osebno sicer menim, da je prevažanje celega kombija hostes verjetno bolj naporno kot bi si utegnila misliti.

 • Odgovori Anonimno 12. 8. 2009 at 22:07

  hvala

 • Odgovori Anonimno 12. 8. 2009 at 22:08

  se sreca d splet obstaja

 • Odgovori groza 20. 8. 2009 at 16:48

  jao kko mi gre na bruhanje k to berem… v bistvu dvoje: mi je smešno in na kozlanje mi gre…. KA KER KURAC HOCE DANES ŠE PRODAJAT SESALCE????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  PA TO SPLOH NE MORE BIT RES!!!!

 • Odgovori pehtata 20. 8. 2009 at 17:10

  ti MIMI si pa tut eno navadno govno!
  si isto sranje k minima int d.o.o. in pro-aqua d.o.o. in gruenwald in ne vem če kdo. Če kdo sam mal spremlja te oglase na študentskih servisih pa res lahko takoj vidi ker oglas je za sesalce! al pa če pokličeš ti je pa itak vse jasno. biu sem na vse možnih razgovorih za te službe in ko da bi se posnemali med sabo in tut glej si ga no se poznajo med sabo. En cel kup sesalcev je v tej mali sloveniji: pro-aua, roboclean,atlantik,sakura,kirby,itd in vse te firme so nateguni navadni! pa kdo more to delat, kakšen človek moreš to bit no??? bej u kurac mimi

 • Odgovori pehtata 20. 8. 2009 at 17:11

  hotu sem napisat_ bejš u kurac mimi s tem nalaganjem sranja!!

 • Odgovori the queen 20. 8. 2009 at 20:20

  ooo mimiii a ste vi gospodična mogoče iz podjetja POSREDNIŠTVO MARKO ZARNIK S.P.?vidm d ful služte a lah pridem klicat??:) lp duška

 • Odgovori gokin 22. 8. 2009 at 15:30

  sramota!!!!

 • Odgovori špelca 22. 8. 2009 at 15:46

  mislm, sej ne moreš verjet kolk je teh podgan!!grem v ponedeljek na kao 3 različne razgovore. in najprej naletim v trzin, TILT al nek tazga- SESALCI in oh in sploh kako dobr, ma dej goni se s tem!ni pogoja niti enega procenta da bi kdaj delala to – akviziterstvo! pa kako nalagajo, o moj bog.
  no in grem dalje v šiški, si mislim saj 2x ne morem na isto naletet in se že veselim… no in spet nabašem na sesalce!! ampak za razliko sesalc za skor 3000jurje atlantic, prou zapomnla sm si!! posredništvo marko zarnik s.p.. mislim, grozaaaaa!! pa kaj se to grejo? pa tudi oglasi so taki da bi ja vsak šel pogledat ampak je itak že sumljivo po telefonu k sploh nič ne povejo za kaj se gre! no, in ko že vsa obupana grem dalje in si mislim da je pa ta razgovor na katerga grem zdaj čisto nekaj drugega, pa da ne povem da so si bili oglasi zelo različni med sabo, sej sploh ne moreš vedet da gre za sesalce! no in pridem na tretji razgovor in glej no glej spet ti kuščevi sesalci. tokrat firma pro-aqua v kosezah, tm pr težnici…pa sesalc spet drug in sicer nek pro-aqua, tko k firma. kako ironično!
  pa kako lažejo vsi!
  če bi prej našla ta forum bi si pršparala cel dan brezvezne hoje po teh SRAMOTNIH, NATEGOVANJA POLNIH FIRMAH!

 • Odgovori lep pozdrav 29. 8. 2009 at 18:08

  Ja res si uboga Špelca da moraš tko kr 3 krat na dan iskat službo in pol jamraš o nategovanjih.Pejt na zavod sej tam maš full dela za svojo izobrazbo,pa je vse urejeno.Aparati ki imajo take cene so vredni svojega denarja,ti pa k nimaš službe pa nimaš eura v žepu je teh 2.000 do 3.000 eur celo premoženje k jih itak ne boš vidla nikol če boš sam jamrala.Veliko uspeha

 • Odgovori špelca 1. 9. 2009 at 0:29

  hahahaha!! GLEJTE NO GLEJTE, ŠE EN DEBIL KI DELA TO KURČEVO DIREKTNO PRODAJO IN DELA NAJVEČJO BUDALO IN (KOT ŽE REČENO) NAJNIŽJO ČLOVEŠKO PODVRSTO IZ SEBE!!!
  BRAVO HAHAHA!! ČESTITAM KRETENČINA JEDNA!
  sej če pa ne moreš bit drugo si pa še vedno lahko AKVIZITER!! dobr dan guspa, js sm kreten veste…dejte se mi smejat….k so me nategnli da so te kište od sesalcev vredne tolk denarja…. debilno!!!
  sej slovenija ni tko velka in boš hitro naredu največjo patetično budao iz sebe in ej, pol greš pa lahko že v svet… in osvojiš svet z svojo genialno ugotovitvijo, da so sesalci zakon, in da je že vsak nenormalno obogatel s tem in vsi vse, ki to delajo neizmerno cenijo in jih kr vabijo, da jim pridejo na dom srat in jih silit, da kupijo ta SUPER SESALEC, ki JE veden vsakega centa!! ja guspa, veste, vsakega centa ja ja!
  sej hvala bogu ti prvoščim, da uživaš v svojem noro-bolanem svetu, ki ti narekuje, da so SESALCI ZAKON!! uuuuu,jej! Me zanim kolk maš ti evrov v žepu, glede na to kaj vse piše tukaj gor na forumih….ja res slovijo po rednih in zelo fer izplačilih! Aja, pa še pošteni so, da ne pozabimo omenit! Vas bom predlagala za firmo im “team” za posebne dosežke! 😛 potem vas bodo pa vsi lahko oboževali in vam bodo seveda, kot se spodobi za vas AKVIZITERJE, ko boste prišli znova najedat folku dam, dali posebno RDEČO preprogo da se ta vaš super kul sesalc :((( ne omaže in seveda vaše svete noge.
  in res se strinjam, da je super sanjska služba ta, v kateri cele dneve laziš od ene babice do druge in predavaš o dolgočanih žuželkah, ki nas bodo veselo popapcale če ne bojo kuli ta oh in sploh sesalec, juhej!! pa dejmo….
  ja in obljubim, ko magistriram, se bom neizmerno trudila, da bom svoje znanje prodajala strankam kako zglancat vsak jebeni vogal v hiši in jim s prstom kazala, na nenormalno nevarne in grozno grde žuželke, ki jim bodo požrle vso pohištvo in njih vred z njim!!! kreten jadan si do amena….

 • Odgovori ganja 1. 9. 2009 at 11:14

  adi sefič in irena oblak sta največja nateguna prodaje sesalcev oz. lastnika najbolj bolane ogabne firme na svetu-minima int in pro aqua!delu sm pr njih en mesec zastonj!!!še vedno čakam plačilo, ki ga pomoje ankol naum dubu.mater vam jebem parazitsko!!

 • Odgovori Biba 1. 9. 2009 at 14:02

  Cehf, a ne bi prekinil tega zmerjanja…?

 • Odgovori ganja 4. 9. 2009 at 21:16

  ja kuga pa je biba sej to je glas ljudstva a ti podpiraš to nategovanje študentov in če ga, potem delaš ta posu kako nemoralno in nategunsko!!!a ti sploh veš kolk folka je delal tak šit od šihta pa so bli nategnjeni??js sm pršu delat z anmu kolegam in njemu so sicer nekaj plačali, ampak še pol ne tistga kar je zaslužu!in če bi mogl prekinit širjene koristnih in svarilnih informacij, da pač preprečmo še nadaljne izkoriščanj potem bi ti biba mogla delat v vladi, tam so taki nateguni kot tile s sesalniki!

 • Odgovori kitara 4. 9. 2009 at 21:18

  ne! Ljudje imajo pravico vedeti s kakšnimi ljudmi imajo opraviti!
  če bi se malo bolje to razvedelo nebi imeli potem problem tisti ljudje, ki padejo v to zanko manipulativnih ljudi!
  groza me je ko to berem, kaj si vse dovolijo ti ljudje.

 • Odgovori Ka 5. 9. 2009 at 15:31

  Heh, imam tudi jaz izkušnje s temi oglasi. s fantom sva šla na “razgovor” za “razna dela”. Takoj, ko so (končno) omenili, da gre za prodajo sesalcev, sva povedala, da tega ne misliva delat – po domovih vsiljevat tako dragega produkta. Meni so kot alternativo ponudili “administrativna dela” – to je telefoniranje: kličeš potencialne stranke, da dogovoriš predstavitev. Seveda plačano po učinku. Ko je fant rekel, da ne bi prodajal sesalcev, pa so mu ponudili, da bi bil “voznik kombija” – opis del voznika: V kombiju pelješ sesalec stranki na dom. Potem ga še predstaviš in poskušaš prodat…
  Spomnim se, kak so tečni telefonisti, ki dogovarjajo predstavitve. Ko sem bla še v LJ v študentskem stanovanju so hotli nekoga poslat, kljub temu, da sem povedala, da nimamo ne tepihov, jogiji pa so novi in niti slučajno pol miljona za sesalec.
  Tašča se je enkrat vdala telefonistki, ki je moledovala za predstavitev, da dobi eno “točko”. Je rekla, da lahko pride ta fant s sesalcem, ampak se ona ne bo z njim ukvarjala in nič kupila. In potem je blo res hecno – ta akviziter je sam sesal po dnevni sobi, ona je v kuhinji kuhala, nihče se ni zmenil zanj. In potem je odšel.
  Tak da, če me kdaj še zagnjavijo po telefonu, jih bom povabila, da mi presesa jogi.

 • Odgovori Biba 7. 9. 2009 at 8:58

  Težko prenašam zmerjanje na takem nivoju. Sploh pa zmerjanja brez vsakih ločil in s tako pomankljivim znanjem slovnice, da ne znam prebrat kdo sploh komu kaj… Ja, prodajam sesalce. Z veseljem!

 • Odgovori Thor 7. 9. 2009 at 11:17

  Najboljša varianta za akviziterje je, da prosite, da vam predstavi sesalec.. In ko vam bo očistil tepih, povejte, da vas zanima še kako očisti jogi, potem, da bi radi videli kako se s paro očisti ploščice v kopalnici, če se morda da dodobra spucat raznorazne vnaprej pripravljene madeže po hiši.. ko bo hiša čista, razložite, da imate tako čisto hišo, da takega sesalca zdaj res ne rabite..

  Mimogrede, pred leti nam je po telefonu nekdo ponujal neke Thomas sesalce (oziroma predstavitev) in ko sem težil kakšna je cena je končno izdavil da je osnovni nekje 300.000SIT, kar brez problema dobim na 5let.. Sem rekel, da je ogromno in je rekel, da če imaš tak sesalec 10 let, da to pa res ni ne vem kaj.. 10 let? hehehehe Doma imam Iskrin (mislim, da je Iskra) sesalec star poštenih 20 let, ki še vedno dela odlično. Če nebi zaradi psa rabil električne krtače za tepihe, sploh nebi razmišljal o menjavi. no, pa ga imam pač za avto sesat. Ampak zadeva dela. koštala pa je verjetno takrat par dinarjev, oziroma kakšnih 10 jurjev SIT.. 🙂

 • Odgovori prodajalec 13. 9. 2009 at 22:00

  dr. Onyx – 22.11.2007 ob 15:34

  Da meni v nedeljo pride težit nek blesavi mladi Team manager in prodaja sesalce ga nogiram tako močno, da bo letel k sosedu čez ograjo…

  haha bi te pa res rd vidu k si tok mocn da ti js pridm prodt en sesauc za tak dnar se dihat neb smeu ovca ena;)

  drgac pa sej vam noben ni kriu ce ste nesposobni folk prepricat u neki kar res rabjo ste pac invalidi(u glavo:)) jah takih je kr velik u tko mjhni Sloveniji:D

  @chef ti mi se pa prou smils da brans take gnilobe pa plujes cez neki cesar ne poznas. znas sam sedet za monitorjem pa se delat mocnga:)? sej to je najlazji ane na cesti si pa obicna pi…;)

 • Odgovori hahaha 14. 9. 2009 at 21:12

  do i smell roboclean team???prodajalec??:DDDDDDDDD

 • Odgovori mateja 14. 9. 2009 at 22:36

  Po salvah smeha sem se zresnila ob ugotovitvi, da so akviziterji po napisanem sodeč v svojem kislo-nasmehnjenem bistvu zelo agresivni ljudje in se jih od tega branja dalje celo malce bojim, pa me je nekaj skup. Nikol jih tudi nisem marala. Jaz služim evre s svojimi žulji, kljub visoki izobrazbi(to sem pač želela in imam), ampak z iskrenim nasmehom -in me že jamranje prodajalk čevljev mal s tira spravi. LJudje, spravte se DELAT!!!!!!!!!!!Bodite KORISTNI!!!!!!!!

  p.s. toliko blatenja in grdih fakin’ besed pa že dolgo nisem našla v tejle blogosferci, @chef, a začenjaš vojno z drugo kasto?!?… ;)))

 • Odgovori chef 15. 9. 2009 at 7:10

  Ah, kje, jaz samo pustim te novodobne proletarce, ki jih preziram v dno duše, dejansko je to edini poklic, ki a v resnici preziram, da se izkažejo v vsej svoji primitivni veličini, ko ni pomembno nič drugega, še najmanj čast, ampak samo zaslužek.

 • Odgovori prodajalec 2 15. 9. 2009 at 14:57

  Dej chef kaj samo neki blefiras

 • Odgovori hxc 15. 9. 2009 at 15:23

  Ja crk od smeha, najboljš da pride prodat sesalc in te spotoma še ubije. A temu vi pravite dodana vrednost?

 • Odgovori smehsmeh 15. 9. 2009 at 16:34

  Podjetje: MINIMA INT. D.O.O.

  Vrsta dela: TRŽENJE Urna postavka: 8 €/H (PO DOGOVORU)
  Kontaktna oseba:
  GA. ŠPELA Tel:
  Lokacija: LJUBLJANA IN OKOLICA Naslov: LJUBLJANA IN OKOLICA

  GSM: 040-164-421 Status: Študent/Dijak
  CV na e-mail: SPELA.REZOVAR@GMAIL.COM Spol: Moški/Ženski
  Začetek dela: 15.9.2009 Št. članov: 10
  Trajanje: PO DOGOVORU Delovnik: Po dogovoru
  Opombe: Nudijo delo na področju marketinga in trženja. Zaželjene razgibane in dinamične osebe z dobro komunikacijo in organizacijskimi sposobnostmi. Možnost napredovanja.

  Mislm ker bullshit!! Pa to ni res! MINIMA INT. d.o.o. zopet na delu in iščejo akviziterje za na teren da prodajajo tiste ničkajdosti vredne sesalce.Pa komu se to da no??
  Pa Mal smo se pozanimali o tile firmi in kako jim gre dobro….. smeh da dol padeš! vsaj 3x na mesec imajo razne blokade na računu!! In baje jih že tolk ljudi tirja za denar da to sploh ne more bit res! Joj kako uspešno korporacijo vodijo, vsega občudovanja vredno! Za zgled drugim, seveda so firmo spravili na kant, kajti ne gre več zapravit kot zaslužiš, ampak ga. Irena Oblak je seveda mojstrica tega!! Ne samo da svoj denar oz. denar od firme zapravlja, tudu vašega bo!! Denar ki vam pripada bo brez slabe vesti zapravila!! Ha ha, kera brezobrazna kura!
  Tam v tile firmi se folk tko hitro menja da sploh ne moreš slediti!! Tam nihče ne zdrži več kot 2 mesca. Še mal pa bodo uvedli pildke z imeni na čelih da bodo sploh vedli kdo je kdo :)))))))))))
  Banda pokvarjena!!!
  Pa veste kaj… sploh mi ni jasn kako je to možno da sploh še najdejo folk za delat???? Pa kaj eni ljudje še zdaj ne vejo kaj je internet pa da pobrskaš mal za informacijamki o podjetju????!!!

 • Odgovori haloooo!!! 20. 9. 2009 at 19:32

  bila na razgovoru pri neki Roži Brezovar al nek tko ,mislim da bo kr tko ja….
  pa kko nabija pa laže!!! 😀
  pa dej nehi no, po takih ovinkih ti govori, da je groza! Na kon ca prodaja sesalcev od vrat do vrat! A bejš no bejš??
  pa ka te je narobe s tabo ženska…. ne morem verjet, da tko stara, oz. že kar v letih ženska tko nateguje študente, mene bi blo tko sram,,,,,,,,ddddddddd!
  razočarana, zelo! PA res kako nategunska firma, sploh ni na uro plačan ampak kolk prodaš….ma dej no groza. PA še kar nasedamo da lahko najdeš normalno delo za 8eur na uro! sej je blo prelepo da bi blo res, sama kriva! noben ti ne bo dal 8 eur na uro razn če si dohtar al pa res kj pomembnega….
  pa da prodajam sesalce, pa človek božji no….ccc

 • Odgovori haloooo!!! 20. 9. 2009 at 19:39

  8 in več eur na uro da ne bo zapletov…

 • Odgovori ANTIKAPITALIST 23. 10. 2009 at 13:29

  chef, pohvalno od tebe, da si odprl tovrstno temo. namreč v tej naši ljubi nam državi obstaja na stotine podjetij, ki tako brezkrupolozno in brezčutno izkoriščajo mlade ljudi, da to ni normalno. to počnejo i zvečinoma dveh razlogov. pohlep in zakonodaja, ki jim to omogoča. žal se bo tovrstno početje tudi v prihodnje nadaljevalo, ker je v sloveniji še vedno ogromno mladih ljudi, ki prihajajo iz družin srednjega in nižjega srednjega razreda in so pač prisiljeni delati karkoli za preživetje. ravno to socialno in psihološko komponento izkoriščajo te razne kvazimoderne firmice z kvaziameriškim sistemom dela. tudi recimo razna podjetja, ki se ukvarjajo z trženjem zavarovalniških produktov in drugih ultramodernih poslovnih storitev počnejo enako. recimo fispro, finstart in ostali… učili so me, da je znanje lahko orožje proti nepravici, krivici, izkoriščanju in podobno. sem diplomirani ekonomist in je moje znanje enako pištoli brez nabojev… edina stvar, ki lahko pripelje te lastnike takšnih in drugačnih kvazimodernih in uspešnih podjetij je samo ena. prava pištola z pravimi naboji na čelo. da vas vidimo zdaj, kapitalistične, izkoriščevalske in pohlepne svinje… besede žal več ne zaležejo. delavski oz. srednji nižji razred je dotaknil dno… dvih je možen samo še z orožjem. boj proti bogatim. drugače ne gre. in naj razmislijo, kdo ima več za zgubiti, mi ali oni…. veliko sreče vsem…

 • Odgovori Anonimno 24. 10. 2009 at 14:52

  govna smrdljiva minima in pro aqua irena oblak in gospod čipšanone, bolš da slaščičarno odpreta bolje vam leži ta šiptarski posel kot prodaja sesalcev!!
  iskreno in iz srca

 • Odgovori kr en 1. 11. 2009 at 21:14

  hahahqaaaaaaaa! ta je bla dobra- čipšanone! 😀 ma to so vsi eni drekači.sej če se ne znas it posla tko k je treba (ampak ti ljudje itak niso sposobni kak posel normalen furat) lahk pa itak postaneč velik nategun!vedno 🙂 in te vse omenjeno firme KAO FIRME so polni nategunov, vsaj tisti ki jih furajo!

 • Odgovori pat 17. 11. 2009 at 11:16

  adi je car

 • Odgovori pat 17. 11. 2009 at 11:16

  irena tudi

 • Odgovori Anonimno 17. 11. 2009 at 22:01

  pat počaki da pride dan izplačila hahahahahahah, bojo carji ja, nateguni grdi, pa ona je kurba on pa cigan

 • Odgovori pat 23. 11. 2009 at 16:29

  jest delam že štiri mesece in vse kar prodam in kar mi morajo izplačati mi izplačajo ne vem pa za vas kakšne ste imeli težave,da vam niso izplačali.

 • Odgovori andrej 26. 11. 2009 at 16:31

  ja pat to je zihr res, zarad tega majo pa blokade vsepovsod, pa ful velik zaposlenih haha

 • Odgovori nina 3. 12. 2009 at 14:55

  No ko boš šel stran če ne prej… potem ne boš dobil nič!!! vsaj ne prostovoljno ker bi bili oni tako fer, da je pač normalno, da če nekdo dela in celo tudi kaj naredi, da ti plačajo. Brez skrbi boš imel možnost spoznati tudi prečudovito drugo plat!
  Če se le da boš odšel brez!Po vsem tem času mi je prav zanimivo tole brat, ker ne delam več z njimi. Hvala bogu! Dolžni so ma pa še tolk dnarja da se vam sanja ne. 🙂 Ampak so itak taki bogi revčki, pa sej morte razumet če vam ne plačajo… veste, audi a8 veliko popije, ga je treba tankat, pa tut morte to razumet, da pač ne gre si mogoče bolj skromen avto kupit pa ljudem plačat kar so naredil oz kar so zaslužili! ne, ne to pa že ne, dejmo mlade naivne ljudi nategovat kolkr se da! dejmo njih skoriščat, važn da js mam a ne gospod Adi, če smo pa nini dolžni še par jurčkov, nč hudga a ne!??

  Drgač pa če ima kdo kakšno vprašanje (konkretno vprašanje) bom rade volje na vse odgovorila. lahko mi tudi pišete na e-mail niina@mail386.com.
  treba jim je počas mal na prste stopit…

 • Odgovori duška 11. 12. 2009 at 23:22

  tik tak tik tak..the clock is ticcking..and pro aqua is drowning…blup blup blup..HAHAHHAHAHAHHHAH srečno kekec!!:D

 • Odgovori maša 17. 12. 2009 at 22:07

  Pa kaj se tolk zarburjate,pustite človeka da vam posesa celo stanovanje,vsak se odloča zase kakšno službo si izbere in koliko hoče zaslužiti.Konec koncev še prav vam pride!!kaj ne ??
  Lep nasmeh ,veliko lepega v novo leto 2010.

 • Odgovori kekec 18. 12. 2009 at 14:03

  Uf tale zadeva je aktualna še po dveh letih, jaz jo berem prvič. Bravo chef. Tile direktna prodaja majstri so fenomeni. Uporabljajo običajne MLM oziroma okultistične finte. Prvo pravilo. Ljudi je potrebno razdelit v dve skupini. Na tiste ki verjamejo v produkt in bodo uspešni, bogati,….in ostala raja, ki dela za minimalca. Srednja pot ne obstaja. V resnici pa tisti ki nasedejo so resnično človeška podvrsta in še dobro da je tako saj jih zavohaš na 100 kilometrov. Ne znajo nič drugega kot floskule, ki so se jih naučili pri svojih gurujih, natepavajo posebno ko sanjajo mercedese.

  Ma če bi bili pošteni bi že v oglas napisali prodaja sesalcev. Zakaj se je treba skrivat? Zakaj vse tiste finte, če je ta poklic res tako cenjen in produkt zares vreden svojega denarja. Pa 2.000€ za sesalec? Ste padli na glavo? Glava me je bolela ko so babici prodali Batagel sesalec za 125k bivših sit. Pa kao aroma terapija in masaža za kad? ja valda. ste pozabili da naj bi se šel človek v kad sprostit? ja? zelo težko če mora zraven poslušat sesalec samo zato da mu voda brbota. K sreči tisti kup plastike ni delal več kot eno leto, za bakico je bila pa tudi ena dobra šola, čeprav draga.

  Resda so študentski servisi samo posredniki, ampak jim zamerim da teh nategunov ne sterajo že v štartu.

 • Odgovori maša 18. 12. 2009 at 20:59

  O.k. pa kaj zato.Babice,dedki, vsi, ste sami poslušalci,ki že v štartu oni sami se odločjo ali bodo spustili človeka v stanovanje ali ne,ali ga bodo poslušali do konca ali ne?!!,in če je tvoja babica ali kdor koli to že kupil je sam kriv za tak denar,ki ga je dal.Pol se pa razburjate?,jaz vam kar prav dam za vse,.. Še veliko,močno nasedajte takim in drugačnim ekonomistom,ki imajo naštudiran namazan jezik.-saj so se zato tudi naučili dobre prodaje. Vsaka vam čast tistim ki prodate tak sesalec, pomeni da znate zelo dobro prodajat!!!
  Kaj ti danes pomeni srce in tvoja duša ,če živimo v takem usranem svetu.

 • Odgovori kekec 21. 12. 2009 at 8:42

  Jaz temu ne rečem goljufija ampak kraja. Človeku malo glavo opereš, potem ga pa še okradeš. Včasih so take zakurili, danes pa se temu reče sposobni managerji direktnega marketinga.
  Ja, nekomu ki plača 10 pokojnin za sesalec bi tudi jaz rekel da si je sam kriv. Ne poznam pa enega, ki bi to storil v normalni trgovini, brez da bi mu prej nekaj pravljic naflancali, takšnih v katerih sesalec ni več sesalec ampak nekakšen odrešenik. Problem je samo v tem ker ti kislošvicniki izkoriščajo slabo (duševno in fizično) zdravje ljudi.

 • Odgovori lep pozdrav 27. 12. 2009 at 17:58

  Dj Tiesto poka muzko do daske,pol pa umkn dasko pa do kraja!

 • Odgovori Tine 23. 1. 2010 at 12:45

  Joj, ko vse tole berem. Tale Grunwald mora biti en lopov, ker imamo velik problem z sesalcem Atlantic. Enostavno je tip izginil in ne vem na vse, ki se obrnem razlagajo o njemu kot goljufu, ki niso prišli z ceno skupaj in se je vse razdrlo. Mi kot kupci pa zdaj nimamo kje dobiti servis, ki ga omenja garancijski list.
  Odločam se, da ga prijavim na tržno inšpekcijo, ker je navadna baraba.
  Če kdo ve kje lahko dobim servis, oz. dele za sesalec Atlantic bi mi vsaka infpormacija prišla prav.

 • Odgovori preprosto tine 25. 1. 2010 at 23:12

  podjetje AMS d.o.o. preserje pri domžalah. Na njih se obrni, keer so oni dobavitelji Uroša Gruenwalda in bodo oni na njega pritisnili. Vzemi telefon v roke in jih pokliči, gospod Matej je direktor in naredi štalo tam,če njega ne najdeš.
  če rabiš še kaj piši, dobiš vse info.!!
  je pa pokvarjen ravno tko kot vsi drugi!!

 • Odgovori preprosto jožef 27. 1. 2010 at 21:39

  prjavt barabo goljufivo!!!tale gruenwald je ena velka goljfiva kača kot bi velel naš modri preminuli pesnik dr.preša!
  vsi so isto če mene vprašate puj jebemti!!

 • Odgovori seamus 27. 1. 2010 at 22:45

  UAU, tole je še vedno živo 😆

 • Odgovori chef 27. 1. 2010 at 23:01

  It’s not easy to be Grünwald.

 • Odgovori happppyy 31. 1. 2010 at 20:06

  in prišel je ta dan…v petek 29.1. je uradno propadla MINIMA INT DOO oz PRO AQUA DOO, katere ustanovitelja sta dva največja človeška izmečka-irena oblak&adil sefic!!nategunski in izkoriščevalski titanik has hit the bottom!!!lepo gnijte na dnu, tam kamor spadate!!!HAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH

 • Odgovori Thor 1. 2. 2010 at 15:37

  Hehe.. Tile Aqua team-ovci ali kaj so že.. A to je umrlo ali še živi? Mislim, še prodajajo ali je konec s tem?

 • Odgovori kekec 1. 2. 2010 at 18:41

  Tole o zaprtju pove samo to, da je ime firme že tako usrano da ga je treba zamenjat. In da imaš preprost odgovor tistim, ki jih imaš za vratom zadari neizplačanih plač, neplačanih računov, pokvarjenih izdelkov,…Zapreš dol in gasa z novim nategom. Pomembno je samo to da vsakega posebej nategneš ravno toliko, da se mu še ne zdi vredno tožit. Skupni znesek pa še vedno nekaj nanese.

 • Odgovori Irena 4. 2. 2010 at 16:26

  Spoštovani,pišem v imenu podjetja Minima Int. d.o.o. in Pro-Aqua d.o.o., ker se na forumu pojavljajo dezinformacije, da sta podjetja propadla, da smo goljufi…. Vse tiste, ki uživajo v pisanju neresnic, bi opozorila, da bomo vsekakor preprečili tovrstna pisanja in blatenje. Tisti, ki imate največ za napisat, pa imate verjetno največ masla na glavi, in med njimi bom omenila npr. tudi gospodično nino, ki je pri nas delala kot dps in je tudi zelo iskana oseba na forumih, katera je trosila laži med študenti, ki so iskali delo pri nas in s tem naredila veliko škodo podjetju in na podlagi teh laži so tudi nastali vsi ti forumi. Seveda pa na koncu to vedno najbolj prizadene podjetje, ki je oglaševalo. Gospodična Duška, ki je bila pri nas vodja telefonskega oddelka, pa naj najprej počisti pred svojim pragom, ki ima fanta v ….., zaradi nekorektnosti do ljudi na domu. Kot podjetje nismo nikoli oguljefali stranke – kupca, do njih smo zelo korektni in pošteni in jim poskušamo ustreči na vseh področjih. Zato vse stare in bodoče kupce obveščamo, da se na forumu pojavljajo velike laži, ki mečejo slabo luč na kompletno Pro-Aquo, in na zgoraj navedena podjetja. Nažalost pa vsi, ki pišete slabo ste glavni akterji in ste za seboj pustili negativen pečat pri ljudeh in nemalokrat tudi nesramen odnos, zaradi katerih imamo danes vsa podjetja, ki se ukvarjajo z direktno prodajo probleme zaradi nezaupanja ljudi.

 • Odgovori oh kako lepo 5. 2. 2010 at 22:33

  hahahahah smešno smešno!no gospa predstavbica podjetja, sedaj ko ste ostalai sami, boste lahko pefrekto delobvali, saj ste lahko šefica, dps, telefonistka in tajnica, pa tudi na terenu lahko delate malce, kajne?sedaj imate možnost narediti vse perfektno, saj ste sami za vse:)))..in kako čudno, da so vsi goljufi, lažnivci, itd, vi, ki ste tako korektna in dobra pa nimate več niti enega zaposlenega…hmmmm, le zakaj??
  vsi, ki ste mogoče za trenutek verjeli zgornjem postu, povprašajte malo na študenstkih servisih o omenjenih podjetjih, vam bo takoj jasno kako poslujejo in koliko zapadlih obveznosti še imajo, ali pa poglejte pirs in podobno, koliko zabolokiranih računov je…dokazi so na vsakem koraku, tako da resnica je na dlani..
  in hvala bogu da je enkrat konec tega nategovanja, in prav je da taki goljufivci propadejo!
  enjoy in empty office ta-ta!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

 • Odgovori and the ship sank......to the lowest point...blp blp 6. 2. 2010 at 1:26

  ha ha ha, ko že človek misli da je že vse možne neumnosti slišal, pa se pojavi ga. Irena! Sem prepričana, da so se vsi ki jo osebno poznajo pri tem postu pošteno skozlali!! 😀 Ja res je nekaj neverjetnega, da so vsi, Beri POPOLNOMA VSI, odšli iz t.i. podjetja.Škoda, pa saj je to popolno podjetje,le zakaj. Ja čudna so pota gospodova…. In seveda, saj ni za zameriti, da so seveda krivi vsi drugi kot ona SAMA?!? Hm, mislim, da so to znaki globoke depre….
  No ampak, vsaj nekaj časa bo mir pred njimi na ŠS. Ja, še obstaja Bog. To je pa že vredno proslave. Lahko celo predlagamo da razpišejo praznik??
  Ne morem opisat neizmernega zadovoljstva in veselja ob novici, da so jih zapustili vsi ki so delali.
  VSE SE VRAČA, IN BAJE DA 2X-no PO TA NOVEM!!!!

 • Odgovori and the ship sank......to the lowest point...blp blp 6. 2. 2010 at 1:30

  Pa še to, šef foruma baje pozna tole gospo Ireno, saj je bil pri njej na seminarju… Chef se spomniš, tista gospa ki se je hvalila, da je prodala 22 sesalcev v enem mesecu….
  IN TAKRAT SE JE RODIL TALE FORUM, ZARADI TEBE GOSPA IRENA!!!!! samo da opomnimo in osvežimo malce dementen spomin….

 • Odgovori chef 6. 2. 2010 at 8:40

  Kdo pa so bili tisti, ki so vsake toliko časa na tem mestu mene pošiljali v 3pm in hvalili delodajalce v firmi kot najboljše frende na svetu? Res smešno.

 • Odgovori cookie 9. 2. 2010 at 0:15

  he, to so bli eni tisti redkih ki mogoče še so dobili plačo…. vsaj v roku 3 mescev…haha
  pa sej prej al slej so vsi prišli k pameti.

 • Odgovori Duška 11. 2. 2010 at 21:58

  da ne bomo preveč dolgovezili, kliknite na povezavo in pojdite na stran 2.
  http://www.neplacniki.info/index.php?limitstart3=20
  lep dan!:)

 • Odgovori cookie 11. 2. 2010 at 22:09

  opa,zanimivo!!!!!

 • Odgovori kr en 13. 2. 2010 at 19:46

  jaz sm najdu še neki, mislim da gre za omenjeno podjetje
  http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042334540
  res, nimajo morale, končno je tudi študentski servis naredil kaj za nas študente!

 • Odgovori jožica 15. 2. 2010 at 1:09

  Pa tole je grozno. Mislim nepopisna sramota od gospe predstavnice Irene, ki se je podpisala pod svoj post in tako hotela vso krivdo zvaliti na svoje zaposlene! Konec koncev, ste vi predstavnica in vi narekujete potek dela, vi ste popolnoma odgovorna oseba v podjetju, katerega ste tudi lastnica (preverjeno)! Skrajno neprofesionalno se vedete, rada bi vedela koliko ste stari?? Tako se še najstniki ne vedejo. In ta zadnja 2 linka vse povesta o vas in podjetju, pa tudi to, da so vas, kot piše vsi zapustili oz. prenehali delati pri vas. Vsekakor bolje za njih. Me tudi zanima če imate svoje otroke ki delajo preko šs in kako bi se počutili, ko jim ne bi plačali? Lahko vas je neznansko sram! Ampak problem je, da se take osebe, ki to počno ponavadi ne zavedajo kako velik problem imajo sami s sabo,krivi so pa vedno drugi seveda. Groza

 • Odgovori tiesto ima nov album,konc poka! 19. 2. 2010 at 9:26

  verjetn sm zgrešu forum ampak muzika je res odlična!kaj pa vi tm poslušate!?

 • Odgovori kr en 19. 2. 2010 at 11:20

  Podjetje: TIKO PLUS, D.O.O., LJUBLJANA

  Vrsta dela: TELEFONIST Urna postavka: 4 €/H + STIMULACIJA
  Kontaktna oseba:
  TIKO PLUS Tel:
  Lokacija: LJUBLJANA Naslov: VODNIKOVA 211

  GSM: 031-301-183 Status: Študent
  CV na e-mail: Spol: Moški/Ženski
  Začetek dela: 19.2.2010 Št. članov: 3
  Trajanje: PO DOGOVORU Delovnik: Popoldan
  Opombe: Zaželjene izkušnje.

  TOLE JE TUDI PRO AQUA, ZGORAJ OMENJANA, SAMO ZOPET Z NOVO FIRMO!!!tokrat je to TIKO PLUS!BOLANOOOOOOOOOOO

 • Odgovori pro aqua song 19. 2. 2010 at 11:31

  mi poslušamo pro aqua song, sicer mal cd player zajebava ker smo potonli, ampak se ne damo!
  tiko plus bo zmagu!:D

 • Odgovori metka 20. 2. 2010 at 20:11

  Podjetje: TIKO PLUS, D.O.O., LJUBLJANA

  Vrsta dela: TRŽENJE Urna postavka: PO DOGOVORU
  Kontaktna oseba:
  GA. KATARINA Tel:
  Lokacija: LJUBLJANA – KOSEZE Naslov: VODNIKOVA 211

  GSM: 040-388-522 Status: Študent
  CV na e-mail: Spol: Moški/Ženski
  Začetek dela: 20.2.2010 Št. članov: 7
  Trajanje: DALJ ČASA Delovnik: Po dogovoru
  Opombe: Pogoj je končana gimnazija, energičnost, komunikativnost, ambicioznost. Zaželjen je vozniški izpit in lastni prevoz.

  SAME ŠIT DIFFERENT DAY

 • Odgovori zmeden 12. 3. 2010 at 17:03

  ŽIVJO!JAZ SEM ZASLEDIL TALE OGLAS NA ŠTUDENTU, VERJETNO GRE ZA ISTO PODJETJE, TO JE SRAMOTA, SAM SICER HVALA BOGU NISEM IMEL NIKOLI STIKA S TOVRSTNIM DELOM VENDAR SEM PRESENEČNE KOLIKO ŠTUDENTOV POČNE TAKŠE REČI.ŽAL MI JE VSEH KI STE BILI PRIKRAJŠANI ZA ZASLUŽEK, NAJ VAM BO TO OPOZORILO ZA V PRIHODNJE.LEP DAN IN VELIKO USPEHOV!
  Podrobnosti o izbranem delu
  Podjetje: TIKO PLUS, D.O.O., LJUBLJANA

  Vrsta dela: PRODAJA Urna postavka: PO DOGOVORU
  Kontaktna oseba:
  GA. KATARINA Tel:
  Lokacija: LJUBLJANA KOSEZE Naslov: VODNIKOVA 211

  GSM: 040-388-522 Status: Študent
  CV na e-mail: Spol: Moški/Ženski
  Začetek dela: 11.3.2010 Št. članov: 7
  Trajanje: DLJE ČASA Delovnik: Po dogovoru
  Opombe: Iščejo SAMO resne in zanesljive študente z veliko prostega časa.

 • Odgovori barby 19. 3. 2010 at 22:17

  http://www.neplacniki.info/index.php/neplacniki/table/3?&limitstart3=200

  Tale pro-aqua ga pa mal serje a ne?? Neplačniki torej…

 • Odgovori Bert 10. 4. 2010 at 13:20

  To je en velik šit, laži te gospe Irene. Kakšne poštene prodaje. Še te dni smo iskali Gruenwaldove serviserje oz. njega samega. Ga ni, pokvarjenca, šla nam je pogonska krtača pri sesalcu Atlantic in, ko je njegov bivši serviser odprl ohišje je povedal za napake krtače. Šel nam je na roke in rešil težavo po svojih močeh, obenem pa povedal kako so se sprli z tem Gruenwaldom. Firma AMS d.o.o. pa jim kot bivšim serviserjem ne da servisa za sesalce Atlantic. Tudi sami smo kontaktirali to podjetje, faksirali dobavnico o nakupu tega sesalca, rezultat je bil, da se nam niso javili, tudi ko smo klicali, se je oglasila ena “freh” ženska, ki ni hotela dati na telefon gospoda s katerim smo bili dogovorjeni za odpravo težave.
  Upam, da bo kdo stopil na prste temu Gruenwaldu in njemu podobnim, jaz osebno bom stvar predal naprej, tudi varstvu potrošnikov, potem pa naj se kar oglašajo podobne Irene!!

 • Odgovori Gapi 20. 9. 2010 at 19:22

  kaj se kregate o teh sesalcih. mi mamo 25 let str iskrin sesalc pa usak tedn sesam celo bajto pa še zmer dela k urca. tko da se strinjam da to je nateg. še večji nateg je pa da kradete ubogim starcem , če men pride kdo na vrata ga zbrcam iz dovoza da se ne bo ne on ne kdo drug prkazal.

 • Odgovori Gapi 20. 9. 2010 at 19:24

  aja pa zdej je že nova firma marko zarnik sp. če vam je tok do tega dnarja pa pejte delat k njim

 • Odgovori olna 20. 9. 2010 at 19:36

  Sploh se pa tej zadevščini reče sesalnik.
  Sesalec je žvau.

 • Odgovori chef 20. 9. 2010 at 23:51

  Če bi pisal v resen tiskan medij, bi napisal sesalnik. Tko.

 • Odgovori Krajnc B. 30. 11. 2010 at 11:18

  @SETRA, zakaj pa vpiješ, če smem vprašat?

 • Odgovori chef 30. 11. 2010 at 11:59

  Saj ga že brišem.

 • Odgovori chef 10. 12. 2010 at 10:52

  @izbrisani setra: A si ti normalen, da boš reklamo delal na mojem blogu in to z velikimi tiskanimi črkami? Marš!

 • Odgovori Krajnc B. 10. 12. 2010 at 15:53

  he he he, a wordpress nima možnosti block CapsLOCK spammer?

 • Odgovori Aurora 15. 12. 2010 at 12:34

  Pozdravljen serviser firme Aura sistemi. Pridi pa prekontroliraj moj aparat. 🙂

 • Odgovori chef 16. 12. 2010 at 11:36

  Če se ti, idiot, ne boš umiril s tem prekletim marketingom, te bom res poklical na dom, ampak potem pa bolje, da te ne ujamem!

 • Odgovori chef 16. 12. 2010 at 12:40

  Brisal bom tudi vse cepce, ki pišejo z velikimi črkami.

 • Odgovori Anonimno 18. 12. 2010 at 19:00

  MALO INFORMACIJ ZA VSE KI IMAJO APARAT ” ROBOCLEAN ” ! APARAT IMAM ŽE DVE LETI IN JE RES SUPER ZADEVA,KAR RAZNIM NERGAČEM SPET NE BO VŠEČ,KONEC KONCEV JE PA TO ČISTO NJIHOVO MNENJE , ZA-KAR IMAJO PRAVICO DO LASTNEGA MIŠLJENJA-KAR SE PA TIČE SERVISIRANJA IN KONTROLE APARATA NA DOMU PA POKLIČITE TEL.ŠT .GSM:070-89-69-89, ALI 041-70-47-90 -SERVISER FIRME “AURA SISTEMI “(čeprav imate aparat drugih firm ki so propadle ) BO PRIŠEL NA VAŠ DOM , PREKONTROLIRAL APARAT,TER PRINESEL POTROŠNI MATERIAL, SEVEDA ČE GA BOSTE RABILI.PA LEP POZDRAV

 • Odgovori Anonimno 18. 12. 2010 at 19:02

  chef papak ne grozit

 • Odgovori sobota 6. 3. 2011 at 0:04

  Minima int je včasih prodajala vrhunske sesalce sakura. Zaradi množičnih goljufij so jim vzeli licenco in s tem v zvezi je bil na na TV celo prispevek, v katerem so omenjali Adi Safića kot velikega nateguna. Takšne sorte ptiči imajo v civiliziranih državah dossmrtno prepoved poslovanja in to da še vedno legalno poslujejo, je možno samo v SLoveniji.

 • Odgovori sobota 6. 3. 2011 at 0:06

  pravilno: adil safić

 • Odgovori sesalc 9. 5. 2011 at 17:39

  Podobna zgodbica v ZDA :S

  Nov

  08

  2010
  Roboclean – scam
  Do not buy this product!!! I was already scammed by them!!! I had one of their sales reps come into my home and sell me on the concept of wet dust doesn’t fly and having a big container of mud in their unit, I was sold. I was hesitant because I had never heard of this company nor the product, not even six months later my fears proved me right. I was assured that I was making a great decision and that the product had a fifteen year warranty. The wew site I reviewed is no longer there nor is the office I bought from! I contacted the manufacturer in Germany only to find my warranty was only good at the office I bought. Six months ago there were 10 offices in the US today there is only 1 and a new one starting in Arkansas. I researched the guy opening the new store Scott Morris and found that three years ago he was selling Hyla vacuums? and that he shut down his office amongst complaints of bad checks to his sales reps and obviously no warranty work to those that bought that product from his store. His latest scam was selling Pro-Aqua vacuums? doing the same thing he did at Hyla. I have found the Roboclean online at Affordable Home Electronics for half of the sales offices asking price. As for wet dust doesn’t fly why does this product have a hepa filter in it? One I didn’t know about untill my motor broke down. The unit has a fifteen foot cord and has to be plugged in and outlet changed just to do my living room vacuuming. It is impossible to empty and clean and becuse of the paper filter in it starts to stink bad!!! One last note my vacuum head was the first part to go out. So $2500 dollars later I have a broken down plastic no warranty vacuum you can buy from me for $50 dollars. Stay away from the company their product and Scott Morris.

 • Odgovori interval training 13. 9. 2011 at 9:49

 • Odgovori AeonLilith 22. 12. 2011 at 11:24

  Veliko forumov je direktor podjetja verjetno s pomočjo hekerjev zbrisal zato se verjetno tudi temu slabo piše…če bi radi komentirali in objavljali svoje zgodbe v zvezi s prodajo sesalcev…se pridružite skupini na FACEBOOK-u…

  https://www.facebook.com/pages/PRO-AQUA/307837232567618

  kdor si bo želel svojo zgodbo javno objaviti na televiziji pa je tudi dobrodošel da nas kontaktira, saj se pripravlja prispevek na to temo…

 • Odgovori Jana 22. 4. 2013 at 8:07

  Mene res žalosti, da so slovenci tako ozkogledni. Ko berem komentarje bloga, opažam, da se uporabnikom zdi, da je celo življenje krneki, da jim bo 2000 eur na mesec kapnilo iz neba, zaslužiti jih pa še 600 ne znajo…. Posledično je tudi stanje v džavi takšno kot je. Vedno je bil moj cilj povečati prihodke. Kako naj jih povečamo drugače kot tako, da povečamo prodajo in izvoz izdelkov. Ali jih bo kdo povečal kako drugače? Sam prodajam že celo življenje razne stvari, ki jih ljudje potrebujejo. Me pa žalosti, ko berem komentarje tukaj, in se nekateri norčujejo iz prodajalcev 🙁 Tudi v državno blagajno priteka denar, saj plačamo davek. Pač če prodaš sesalec ca 2000, a misliš da je to edini, ki ima teako ceno. Na trgu je kar veliko sesalcev s podobno ceno, vendar jih ne poznamo, ker jih ne vidimo na policah v trgovinah. Še videli jih niste pa govorite o njih. ŽIVITE V OBLAKIH. Malo vprašajte svoje starše ali žene, kakšne sesalce imajo doma in koliko so za njih odšteli. Ko stranka kupi ta stroj, ima vštete tudi razne ugodnosti, ne bom jih našteval. SKRATKA: delo krepi duha in človeka. Važno da je delo pošteno in da prinese tudi zadovoljstvo in nekaj dobička. Pa kupi novega poršeja ali mercedeza za 10.000 Eur, če ga boš kje dobil. PA VELIKO SREČE IN USPEHA VSEM

 • Odgovori pauline 14. 8. 2015 at 23:11

  Zdravo gospod ali gospa
  Nudim posojila od 1000 € do € 100,000,000 kdorkoli lahko vrniti z obrestmi. Za vsakogar zanima. Jaz sem pripravljen za mednarodna posojila za ljudi po vsem svetu. Pišite nam danes če je aplikacija morda novice ZDA omenjajo točen znesek vašega zahtevka in ki se nanašajo na trajanje posojila. Jaz sem pripravljen odgovoriti med 48 ur po prejemu vprašanje.
  Prosim, kontaktirajte me na na address: pauline.brock2@aol.com

 • Odgovori Moram sposoditi denar? Če da, nas kontaktirajte:(dakany.endre@gmail.com) 11. 8. 2017 at 8:34

  Moram sposoditi denar? Če da, nas kontaktirajte:(dakany.endre(a)gmail.com)

 • Komentiraj