Seks na vasi

Prepričan sem bil, da bo družba dvanajstih žensk, ki so rezervirale sosednjo mizo in naj bi prišle vsak čas, najbolj moteča zato, ker bodo vse hkrati govorile. Domneval sem, da bodo stare med petdeset in šestdeset let, ko so ženske, podobno kot to verjetno velja za moške te starosti, ob podpori alkohola še posebej težavne, zato sem se mentalno pripravil tudi na rezgetajoči smeh, ki ob nenadzorovanem izlivanju tekočine skozi nos v decrescendu izzveni v prašičje pohrkavanje.

Prištorkljale so ženske, ki so jim vzornice junakinje serije Seks v mestu, a so zaradi ljubljanske zapetosti, ne parodija, ampak kvečjemu zelo slaba karikatura odkrite fukabilnosti newyorških žena. Ugotovili smo, da je nenadzorovano rezgetanje zlahka prebavljivo v primerjavi z nenadzorovanim parfumiranjem, zaradi česar je prostor v nekaj minutah bolj spominjal na pritličje Müllerja in je bilo nujno odpreti okno, sicer bi lahko prišlo do spontanega vžiga.

Za popolnost groteske je z briljantnim nastopom poskrbel zmene, ki je s kolegi bržkone stavil, ali si upa ogovoriti to fino družbo, morda z namenom kakšne resnejše akcije. Med ducatom žensk, ki želijo biti podobne newyorškim fukaram, naj ne bi bilo težko najti ujemajoče duše, težava je samo v tem, da dolina Šentflorjanska ni promiskuitetna metropola, kjer dogovori za seks brez obveznosti potekajo preko aplikacij, tako da jo je kujon po nekaj slabo artikuliranih stavkih ucvrl z repom med nogami.

Prav naj mu bodi, amaterju! Vsak povprečen pajac v trenirki, ki ženske lovi na petnajst let starega beemveja, bi se najprej osredotočil na tisto, ki je bila videti kot vernica Savine Atai, in pade dol, če znate našteti pet načinov razstrupljanja telesa in v pogovoru uporabite izraz over-the-edge medicina, kot da res verjamete v to sranje.

Človek mora biti danes res vesel, če najde normalno žensko z normalnimi prijateljicami.

Prejšnja objava Naslednja objava

1 komentar

  • Odgovori ena Ljubljančanka 23. 2. 2016 at 11:15

    Ja, človek mora biti danes vesel tudi, če najde normalnega moškega z normalnimi prijatelji. 🙂

  • Komentiraj