Srečno 2014!

Kaj naj rečem? Nočem jamrat, ampak na skoraj vseh področjih tako mučnega leta, kot je bilo 2013, še nisem doživel! Plus je, da je hitro minilo in da dosti slabše najverjetneje ne more biti več. Ampak ko preletim, o čem sem pisal na blogu, je jasno, da vendarle ni bilo tako slabo. Letos sem se prepustil toku in s preprosto čestitko mailboxe partnerjev in prijateljev zaspemal tudi jaz:

Predstavlja moje delo. Planinarim, kolesarim, tečem, dobro jem in uživam življenje. Kar je seveda najbolj pomembno. Je pa res, da manjka še fotka, ko sedim za delovno mizo, ampak ta bi bila preveč brezvezna in mi nihče ne bi bil fouš.

Srečno želim tudi v 2014! Bolj, kot od sreče, je seveda vse odvisno od nas samih. Večinoma pomagata tudi pridnost in vztrajnost.

In če to berete pred 1. januarjem, vam želim, da se čim prej speljete izpred računalnika.

Prejšnja objava Naslednja objava

5 komentarjev

 • Odgovori Seamus 31. 12. 2013 at 18:36

  Računalnik je orodje. Vmes ko čakaš, si še internetu. Trenutno pa pečem karaoke 😀
  Srečno tudi tebi, pa kj okrog pridi.

 • Odgovori darja 31. 12. 2013 at 20:06

  SREČNOOO, zdravo, uspešno, nagajivo …..

  CMOK CMOK CMOK

 • Odgovori filmoljub 1. 1. 2014 at 17:33

  Drži, leto 2013 je bilo eno najbolj bednih v naši novejši zgodovini, a po mojem skromnem ciničnem mnenju bo v resnici 2014 tisto prelomno leto. Bodisi bomo preživeli, ali pa bomo šli dokončno v kurac. No, pa veselega in zdravega, kajpak.

 • Odgovori filmoljub 1. 1. 2014 at 20:47

  p.s.
  In ker vem, kako všeč ti je bila Gravitacija:

  http://www.youtube.com/watch?v=KaOC9danxNo

  😎 Ni za kaj.

 • Odgovori chef 2. 1. 2014 at 9:42

  @Seamus: Seveda je orodje… a kramp bi tudi vihtel tik pred silvestrvoanjem 🙂

  @filmoljub: Prelomno bo in kot kaže, bom tudi preživel, upam, da zdrav, zelo verjetno pa vesel. Tebi želim isto. Hvala za filmček, odličen. Rad sem spremljal te filme, kar je fajn, potem ni treba gledat Gravitacije 🙂

 • Komentiraj