Sto moških, sto fantazij. Enakih fantazij.

Berem pismo obupane ženske, ki psihologinjo sprašuje kaj ji je storiti, potem ko je iz moža mukoma izvlekla – potem ko je težila in težila in obljubljala, da potem težila ne bo več –, da sanjari o seksu v troje. Na njeno smolo ne še z enim moškim, ampak še z eno žensko.

Odkritost, temelj zaupanja?

Ne vem kdo je bolj nor. Mož, ki je Manci zaupal točno tisto spolno fantazijo, ki utegne žensko najbolj zaskrbeti. Ali je bolj noro to, da je bila Manca presenečena, ker ima mož popolna enake fantazije kot drugih 99 moških med devetindevetdesetimi heteroseksualci, ki jih naključno izberete na ulici.

Toliko o nasvetih, da je popolna odkritost temelj zaupanja v partnerskem odnosu.

Kako je sploh mogoče, da je odrasla ženska po več kot desetih letih zakona ugotovila, da mož sanjari o drugih ženskah? Je mislila, da bo po desetih letih dolgčasa v postelji vse rešila, če si kupi mrežaste šnelfukarce in opolzko vzdihuje? Kdo jo je pripravil na življenje?

Cel svet se onegavi prek vseh meja dobrega okusa, pornografija akumulira na internetu več prometa kot vse ostale vsebine skupaj, spomnim se, da so deklicam, starim morda petnajst let, na duhovnih vajah razlagali, da so fantazije običajni pojavi in da je treba to razumeti. Na duhovnih vajah, za božjo voljo, kjer smo potem peli Danes je dan, ki ga dal je gospod. Manca pa pri štiridesetih letih zatrokira v postelji, ker ji je mož povedal, da je normalen pripadnik moškega spola.

Vesela naj bo, da je lahko zraven

Vedno se taji! Ko vam reče, da ve, da fantazirate o seksu v troje, ker je na Nergaču prebrala, da o tem fantazirajo vsi, morate, pa če še s tako tresočim glasom, vse zanikati in trditi da vi niste takšni, da ste drugačni. Boljši. Izmislite si, da vas, kaj vem, rajcajo gumijasti škornji ali kaj podobno butastega. Če ji boste povedali, da fantazije vključujejo šolske uniforme, bo mislila, da je za vas prestara. Če si želite, da si natakne črno lasuljo, vas bo obtožila, da v resnici sanjarite o sosedi. Če ji boste omenili, kakšno umazano spolno prakso, vas bo ozmerjala z bolnikom. Vedno bo nekaj. Zato jim rečemo fantazije. Ker so fantazije.

Zanimivo pa je, da Manca ne premore niti toliko optimizma, da bi bila vesela, ker mož v fantazije o menage a trois vpleta svojo lastno ženo, kar je vendarle kompliment. V to sicer dvomim. Prepričan sem, da sanjari o seksu v troje z dvema ali celo več ženskami, od katerih nobena ni njegova soproga. Ampak tako neumen, da bi ji to povedal, pa tudi ni.

Prejšnja objava Naslednja objava

31 komentarjev

 • Odgovori robert8 21. 2. 2019 at 20:14

  Hahahahaha, bravo. Pogumno zapisano

 • Odgovori Vizo 21. 2. 2019 at 20:35

  Top!!! A to si bral na med.over.net?

 • Odgovori Katarina 21. 2. 2019 at 20:45

  Tole je bilo eno bolj bolnih pisem….prvo pravilo je, ne sprasuj stvari, če noces videti odgovorov! Če bi malo manj zapanicarila in mogoče malo bolj prakticno pristopila tudi ne bi bilo slabo. Ne mislim tukaj, da se udelezuje trojcka, ker zelo ocitno tega mentalno ne bi prenesla, ampak dolocene fantasize se da izziveti tudi brez udejanjenja…

  Potem pa se ta psihologinja, ob kateri se mi obraca zelodec…njen moz se ne bi ljubil z neko v trojcku…bog ji pomagaj če ne loci med sexom in ljubljenjem….

 • Odgovori Matej Zalar 21. 2. 2019 at 20:54

  @Vizo: Saj imaš link! Takšna sranja redno objavljajo na Siolu.

  Jaz sem sicer fan Veronike Podgoršek. Že pred časom je pisala v kolumni o grupiču. Pazi to: “Tisto noč smo jo [8-letno hčerko, namreč] med našimi živalskimi in sprevrženimi podvigi zagledali pri vratih. V pižami in z medvedkom v roki je nepremično stala, po obrazu so ji drsele solze.” Še medvedka je imela v roki!
  Ob večini psihologov si sicer rečem, da bi se raje obesil kot šel k njim po pomoč.

 • Odgovori Katarina 21. 2. 2019 at 21:20

  Nihce, ki še je kadarkoli udelezevala grupica ga ne bi definitely kot sprevrzenega…njen izbira besed je popolnoma neverjetna…

 • Odgovori Ena 21. 2. 2019 at 22:09

  Hmm. Ja, saj po 10 letih je to mogoče normalno… Bi rekla, da je tako ja… Kaj pa, da se to dogaja po pol leta veze? Da razmišlja o drugih, ko si ga meče, da si zamislja, kako druge ? Soseda, sošolka, sodelavka in podobno… On meni pravi da je to cist normalno, prizna brez slabe vesti. Meni tut ni lahko ko to poslušam.. Sam ne rinem neki vanj. A pol sm kao jst čudaška, če mi je to krivo?

 • Odgovori Ena 21. 2. 2019 at 22:14

  No, in mene take besede čist odvračajo od tega, da bi si želela seksat z njim. Nimam želje, kakršno sm imela nekoč. To me odvrača. Je pa dober in pošten fant. Ampak preveč odkrit in direkten, v sebi sem besna, nocm pa tega pokazat, in mu povedat da nj gre u ku***.

 • Odgovori Matej Zalar 21. 2. 2019 at 22:20

  Ti ga kar zamenjaj, ampak naslednji bo enak prasec.

  • Odgovori Boki 22. 2. 2019 at 10:02

   Samo da bo mogoce manj “odkrit in direkten”. In vse bo lepo in oba bosta srecna. On si ga bo se naprej metal na roke na druge, ona pa bo verjela, da tega pa on ze ne pocne in da je bil tisti prejsnji pa res en izprijenec 😀

 • Odgovori Simon T. 22. 2. 2019 at 6:26

  Z vsakim dodatnim letom, ki ga prezivim, ugotavljam da vedno manj razumem clovesko vrsto. Vsa ta obsesija s seksom, ki se razkriva samo da stopis iz hise je tudi … ne vem, vredna ene konkretne psihiatricne obravnave ali kaj podobnega.

 • Odgovori Matej Zalar 22. 2. 2019 at 7:56

  Haha, ja, dober point. In to pod neko pretvezo razbijanja tabujev in, kot opažam v svoji širši socialni okolici, tudi čedalje večje navdušenje nad poligamijo oziroma nad nekakšnimi prijateljskimi odnosi, češ, to je višja stopnja človekovega razvoja, osvobodili smo se spon in smo lahko prijatelji in se imamo radi. Višja stopnja razvoja? Kako je to drugače kot pri opicah? Ko gre potem nekaj narobe, ker eden od dveh ne vzdrži, ker ni na tako visoki stopnji, je pa jok in stok, kot v primeru tiste, ki se je šla svinganje.

 • Odgovori Simon T. 22. 2. 2019 at 8:04

  Vse v imenu “visje razvitosti” potem je pa jok in stok in pisanje pisem takim in drugacnim “svetovalcem” tipa Brane Kastelic in podobni bizgeci. Po drugi strani imas pa feminacije ki te dandanes oklicejo za posiljevalca in te javno raztrgajo in pribijejo na kriz samo ce pogledas zensko. Kdo bi razumel ta nora cloveska bitja?

 • Odgovori Boki 22. 2. 2019 at 9:53

  V cloveski naravi je zeleti si necesa, cesar nimas, nekaj novega, skrivnostnega in se zlasti necesa, kar ti ni dovoljeno. Na avtocesti bi marsikateri z veseljem nasponal avto na 200 km/h, pa je na zalost omejitev 130 in se je vecina tudi kolikor toliko drzi. Isto je, ko gre za posteljne aktivnosti. In sploh ni potrebno, da je v moski fantaziji neka zenska, ki je boljsa, lepsa, bolj “huda” kot tista, s katero je v redni zvezi. Verjetno s tistimi drugimi tudi nikoli ne bi zelel ziveti v resni zvezi, pa ne samo zato, ker Manca naredi najboljsi tenstan krompir. Dvomim, da imajo stevilcni slavni, katere spremljajo seveda temu primerno “hude” spremljevalke, fetis na debele in grde zenske, pa vseeno precej pogosto slisimo zgodbe, kako je nekdo nabrisal neko debelo sobarico, ceprav ima doma na voljo po generalnih kriterijih na izgled 1A zensko….ali pa bi lahko nabrisal kaksno drugo iz kategorije 1A. Zenske imajo pogosto problem, ko gre za racionalno razmisljanje. In na splosno ljudje ne razumejo dobro koncepta, da ce necesa ne ves, se ne pomeni, da ni res. Vprasanje je, kaj je na koncu koncev bolj normalno…ziveti koncept zivljenjskih partnerjev, se onegaviti celo zivljenje ali nekaj vmes. Ob tem na eni strani del druzbe (npr. Manca) nikakor noce priznati bioloskih, nagonskih potreb nas, kot na koncu koncev nic drugega kot neke zivalske podvrste ter verjetno po drugi strani povsem razumejo pojav pohlepa in pozresnosti, kar nas bo na koncu tudi pokopalo in je tudi lastnost, se kako videna pri tistih pravih zivalih. Na drugi strani pa imas ekstremne samookilicane napredneze, ki pa bodo zamizali pred dejstvom, da neki druzbeni koncepti skozi generacije obstajajo verjetno z nekim namenom (in jih prakticirajo tudi kaksne zivali, ce smo ze pri tem). Taki ljudje se gredo neke koncepte “friends with benefits” ali pa pac onegavljenje vsepovprek in prepricujejo vse naokoli, da jim v zivljenju v bistvu nic ne manjka ali pa krivijo Cerkev ali druzbo nasploh, ker jih noben normalen tip noce niti povohat, ker jih imajo za vlacuge.
  —-
  Da malce navezen se na en drug blog, katerega si ta teden privlekel iz naftalina na FB….me ne bi presenetilo, da bi ta Manca potem en dan sla s prijateljicami na tisti pompozni moski striptiz. In potem svojega doma prepricevala, eh…to smo se sle punce samo zabavat, meni to ne povzroca nobenih pregresnih misli…ce bi ga seveda sploh zanimalo kako in kaj. Ampak vazno, da Manco privlaci na tem svetu samo en in edini moski ter da ona nima nikjer in nikoli nobene pregresne misli!

 • Odgovori Boki 22. 2. 2019 at 10:05

  Da se dodam glede primera z avtom zgoraj….ali pa imajo enoprostorca, ki ne gre vec kot 170 km/h in bi si zeleli Porscheja 😀

 • Odgovori Simon T. 22. 2. 2019 at 11:06

  Mogoce sem samo star jamrac ampak jaz dejansko ne razumem kaj se je zgodilo v glavah zensk moje generacije (leto mlajsi sem od Mateja) da se prakticno vse obnasajo kot kokoske brez glave. Saj ves, ko se kolje kura ji prvo utrgas (al pa odsekas) glavo, potem pa frfota brez glave po dvoriscu dokler ne pade skup.

 • Odgovori Boki 22. 2. 2019 at 11:08

  @Simon T.: saj se podobno verjetno dogaja tudi z deci, samo da se taki na tem blogu poredko oglasajo, so pa kljub temu kar v zajetnem stevilu.

 • Odgovori Nata 22. 2. 2019 at 12:18

  Morda si zato njen fan, ker ni psihologinja ampak teologinja… 😉 Sicer pa me zanima, zakaj bi se raje “obesil” kot šel po pomoč k psihologu oz. odkod to mnenje – iz lastnih izkušenj ali predosdek? Psihologija je široko področje, psihologi so zaposleni tako v šolah kot kadrovskih službah pa tudi v zdravstvu. Seveda vsi niso usposobljeni za pomoč ljudem v stiski, to se niti ne pričakuje. Prav tako ne trdim, da med tistimi psihologi, ki naj bi bili usposobljeni za nudenje pomoči (npr. znotraj javne zdravstvene mreže, klinični psihologi ipd.) ni kakšnih osebnostno neprimernih. Ampak na splošno pa mislim, če se oseba obrne po pomoč k psihologu v javnem zdravstvu (in pride na vrsto v doglednem času), ima manj možnosti za kakšno neprijetno izkušnjo kot če se obrne na katerega od številnih samooklicanih samoplačniških psihoterapevtov, kar je zaradi odsotnosti zakona o psihoterapiji lahko prav vsak.

 • Odgovori kekec 22. 2. 2019 at 15:01

  Ti psihologi, “psihologi” in psihoterapevti (karkoli že naj bi to pomenilo) preko svojih pacientov rešujejo večinoma svoje probleme. In Veronika ni nobena izjema.

  • Odgovori Anonimno 2. 3. 2019 at 20:39

   AMEN!

   PS: Kaj ti bo teorija brez prakse.

 • Odgovori Nekdo Nekje 22. 2. 2019 at 20:16

  Uf nevem če je bila to pametna objava.
  Iz čisto praktičnega vidika.
  Sicer se s tem, da si večina želi trojčka nebi strinjal.
  To je samo še ena stvar ki nam jo skuša vsiliti degenerirana pornografija.
  Dobesedno rak duše. Tega ne glejte in boste počasi opazili pri sebi, kako se stvari vračajo v normalo.

 • Odgovori Anonimno 22. 2. 2019 at 20:26

  Psihologija je mešanje zraka in ne veda!
  In katerikoli psiholog misli, da “opravlja poklic”, bi se moral zavedati, da predstavlja sramoto za človeški rod!
  Namesto njih ventilatorji odlično opravljajo svoje delo. Amen!

 • Odgovori Simon T. 23. 2. 2019 at 3:54

  @Boki: Se strinjam, tudi takih vidim cisto prevec. Ko grem v svoj priljubljen “pajzl” (Kekec Bar na Vicu) je prav zabavno gledat tipe, ki imajo pamet v gatah in se trudijo okrog zensk. Komedija zmesnjav, pretty much. 🙂

 • Odgovori Matej Zalar 24. 2. 2019 at 21:23

  @Nata: Raje bi se obesil kot šel po moč k psihologu zaradi psihologov (ali karkoli že je) tipa Veronika Podgoršek ali psihologinje kot smo jo imeli na osnovni šoli ali k psihologu (ali karkoli že je), ki velja za odličnega, psa ima pa tako brutalno nevzgojenega, da je to nekaj neverjetnega. Kolikor vem, pa prek javnega zdravstva človek ne pride pravočasno do psihologa in se je torej bolje obesiti.

  @Nekdo nekje: Vsiljevanje in degenerirana pornografija gor ali dol. To si ljudje želijo in tudi izvajajo.

 • Odgovori parryzanka 25. 2. 2019 at 16:43

  Če poveš naglas, ni prav, če si želiš kontra od partnerja / moža / žene, ni prav, če si tiho, ni prav, nikoli ni prav.
  Zato pa jaz še vedno pravim, da moški se morajo na kvatre dobiti na piru, da se slinijo po kelnarcah in mimoidočih lepoticah, pametujejo kako bi kdo kakšno, potem pa pridejo potešeni, ne napojeni, domov in je spet vse lepo in prav.
  A ne, fantje?

 • Odgovori Jazsembog 26. 2. 2019 at 19:22

  Marsikaj se da reči na to temo. Prosim Slovenke brez rasističnih komentarjev.
  Moški se mora v svoji mladosti zdivjati (za ženske ne bom govoril, ker sem ded in ne ženska). Ko sem odraščal v Sloveniji, smo dosti hodili po gostili v najstniških letih, skoraj vsaki petek, namočili smo ga pa le redko kdaj. Tudi samski kolegi, zdaj v zgodnjih 30 letih ga redko kdaj namočijo. Ne vem, veliko se družijo, veliko je tu kičastih pijanskih zabav, in kakšno naključno kavsanje, vsem pa manjka ogromno dobrega sexa. Ne pozabimo, da so slovenske matke neverjetno zaščitniske in zatežene, in da mularija, namesto da bi sexala, preživlja vikende s starši na podeželju.
  Spomnim se študentskih letih, ko je najboljši kolega, ki je bil znan jebač, sexal z 10 različnimi puncami na leto, vse skupaj pa je seksal manj kot 30 na leto.
  Ko sem v zgodnjih 20letih odšel na kitajsko so se za mene odprla vrata nebes. Padale so kot smreke, kot poje pokojni veseljak Brendi. V boljšem tednu sem videl pet različnih češpelj. Ogromno dobrih fuk kolegic in pozneje resnih punch ki so bile željne seksa z mano 24 ur na dan. Hotelska soba se rezervira za nekaj dolarjev na uro. To nimaš časa in volje prati rjuhe več. Samo moteli. Dostopno vsem. Kitajci v mestih živijo dost bolje kot si misli povprečen Slovenec. Kitajska mladina, za časa izobraževanje, je seksualna zadrta, na univerzi in pozneje pa popustijo vse zavore. Kitajke so zelo potrebne in predvsem poredne. Ni samo to, da imajo
  kot vse punce, rade visoke in lepo grajene fante( katerih tam manjka), njihova češplja je dejansko nenasitna.

  Pristal sem v Avstriji, kjer sem imel srečo, da sem spoznal navihano Slovakinjo. Ona mene ne sprašuje, ko grem na kitajsko dvakrat na leto za mesec dni, jaz pa njo ne ko gre na Slovaško. Imava nekakšen tihi deal, da ko sma skupaj, ne skakama naokoli, ko grema ločeno na dopust se pa ne sprašujemo. Vsak dan ga rada vzame v roko in vcasih tudi v ritko.. Ni obsedena s pospravljanjem in s svojimi starši kot so Slovenke. Pusti mi dihati, in živeti, jaz pa njej. Poročil bom to žensko.

  • Odgovori Anonimno 3. 3. 2019 at 11:58

   Ojoj, kakšno nakladanje :).

 • Odgovori jani 28. 2. 2019 at 7:47

  Bože mili, kwa si ti en pravljičar…

 • Odgovori Boki 2. 3. 2019 at 15:52

  @jazsembog: vedno me je zanimalo, če se Azijke res ne brijejo po vulvi in naokoli. Ta to mit ali to res drži ali je to včasih držalo? Povej malo no:)

 • Odgovori Boki 4. 3. 2019 at 14:08

  @anonimno, Jani: dva fousaca…jaz mu pa verjamem, zakaj pa ne?

  • Odgovori Anonimno 4. 3. 2019 at 15:04

   Lepo te prosim no. Tako plehko pisanje in ti naju označiš za foušača :). Očitno sta oba oboževalca tistega bedaka Kastelica :).

 • Odgovori kekec 4. 3. 2019 at 15:03

  Ja opri juporn in poglej ane.

 • Komentiraj