Straniščni ne-humor

Počasi sem že sit pospešene prebave vsakokrat, ko se lotim hamburgerja, četudi je kakovosten, stoodstotno slovenski, iz pašne govedine in ga instagramira vsa Slovenija. Zanimivo, po klovnovem hamburgerju mi sicer napihne želodec, a tekočih težav nimam, morda tudi zato, ker tisto svinjarijo zalijem s kokakolo, ki dokazano dobro dene želodcu.

Burger, za katerega nekateri pravijo, da je najboljši v Sloveniji, je bil sicer izvrsten in ne bom trdil, da je bila res kriva kombinacija slovenske, rahlo prekajene in mlete svinjske ribice, domače omakce, hrustljave slanince, solatke in drugih sestavinic, morda je bilo tudi zaradi obrtniško zvarjenega piva, ampak vzorec se ponavlja in ne pomagajo niti obilne količine najbolj pekočih omak v ponudbi. Razlika je le v tem, da potem peče tudi na izhodu.

Ampak to še ni najhuje.

Najhuje je, ko zagrabi na letališču. Manj napeto, a tudi manj higienično pa je trgovini, ko komaj še uspeš obrisati desko in nanjo položiti zaščitno plast straniščnega papirja, med sedanjem pa ugotoviš, da si v naglici izbral otroško stranišče, tako da imaš med odlaganjem glavo nekje med koleni.

Prejšnja objava Naslednja objava

11 komentarjev

  • Odgovori Sašo 9. 4. 2017 at 9:16

    Probaj jesti hamburger brez čebule! Vem, da ni isto, moti tudi mene, a zadeva deluje.
    Kjerkoli jem čebulo ki ni domača ali morda ekološke pridelave, se pojavljajo želodčne težave. Isto je s česnom.
    To je tudi edina sestavina, ki me je zmotila pri Larsu. Le-ta še dolgo ostane v želodcu in “godrnja”.

  • Odgovori filmoljub 9. 4. 2017 at 14:05

    Ne vem, kje si ga jedel, ampak najboljši hamburger v Sloveniji je kamniški 7burger. 😎

  • Odgovori Harlock 9. 4. 2017 at 21:21

    Zabičaj natakarju, da kuhar meso res dobro zapeče (jaz to vedno počnem, ko zunaj jem npr.čevape).

    Mogoče …v razmislek… začni redno jemati probiotike (npr.kefir) ali pa imaš vedno ob sebi tablete proti ‘tekočim težavam’ (Linex).

    Obstaja namreč možnost, da si nekoč jemal kake antibiotike in si ta dobro mikrofloro pošteno uničil.

    • Odgovori Matevz 14. 4. 2017 at 22:05

      Prva napaka: “zabičaj natakarju”. S takim odnosom dobiš le posmeh celotne ekipe.
      Druga napaka: “dobro zapečeno meso-čevapi” so suhi kot poper in spet dobiš posmeh celotne ekipe. Kuhar pa ko te pogleda si misli: ” spet en kreten ki pojma nima kaj je kvaliteta”
      Tretja napaka : “tablete” Reševanje težav s tableti je naj slabša možna rešitev.
      Samo moje skromno mnenje.

  • Odgovori Matej Zalar 10. 4. 2017 at 7:00

    @Sašo: Možno, možno … je pa tudi res, da jaz sploh nisem kakšen besen hamburger fan. Mislim, da ni treba biti ravno kuharski mojster, da narediš hamburger.

    @Filmoljub: Haha, franšiza … z dvema poslovalnicama 🙂

    @Harlock: Vidiš, jaz ga torej polomim že v prvi fazi, ker vedno naročim medium. Seveda pa domnevam, da bo meso toliko kakovostno, da me ne bo zvilo.

  • Odgovori Izabela 10. 4. 2017 at 8:27

    Otroško stranišče..:) In ko si umivaš roke , si v ogledalu gledaš v mednožje. Znana stvar, vendar ko je sila, ne gledaš višinskih razmerij.

  • Odgovori Simon 10. 4. 2017 at 8:51

    Ok, zdaj vem da nisem edini s to težavo :), ki ponavadi kar teče ven. Ko te potem v službi gledajo ko si dobro uro na WC-ju.

  • Odgovori Matej Zalar 10. 4. 2017 at 9:18

    @Izabela: Ja, ampak med sedanjem potem ugotoviš, da je nekaj hudo narobe … kar padaš in padaš … kot če doma pozabiš spustiti desko. Tisti trije centimetri se zdijo tako dolgi, a si že čez točko brez povratka.

  • Odgovori Beki 10. 4. 2017 at 22:01

    Jst ga snedem v povprečju enkrat na teden in nimam teh težav.
    Ne glede na lokacijo konzumiranja.
    Morda pa se to dogaja zaradi deformacije danke, uram kolesarjenja vsled, in ti na splošno slabo tesni! 🙂

  • Odgovori Matej Zalar 11. 4. 2017 at 9:02

    Kaj pa vem … prej bi pričakoval težave s hemeroidi in podobno.

  • Odgovori Anonimno 14. 4. 2017 at 21:50

    Ko jem zunaj vedno spijem zraven koka kolo uniči doberšnji del bakterij drugače tudi preverjena zadeva za drisko.

  • Komentiraj