Tista črna luknja #2

Konec maja sem poročal o novi pridobitvi, ki je bistveno izboljšala kakovost življenja Vičanov, ki dnevno migrirajo med severno in južno stranjo železnice. Mali podhod pod železniško progo je namreč po dolgih letih (spet) dobil luč. Takrat sem se spraševal, koliko časa bo vzdržala, saj je prav nesramno vdirala proti sredini prostora. No, vzdržala je manj kot sedem mesecev. Oziroma, z optimističnega vidika, več kot pol leta.

Sam ne bi dal roke v ogenj za trditev, da so krivci vandali, kot sem včeraj slišal domnevati mimoidočega, ki je domnevnim barabam jebal vse po spisku. predstavljam si, da jo je lahko nekdo razbil tudi po nesreči. Osebno sem domneval, da se bo razbila dosti prej. Zdaj lahko ugibamo, kdaj bodo v najlepšem mestu na svetu škodo popravili. Po mojih izkušnjah moramo vestni občani o naši želji najprej obvestiti četrtno skupnost, ta potem na zasedanju sprejme sklep, ki ga posreduje na MOL, tam pa potem o zadevi dokončno odločijo.

Prejšnja objava Naslednja objava

5 komentarjev

 • Odgovori Seamus 21. 12. 2013 at 18:52

  No, če bi imel kdo na MOL trohico soli v glavi bi dal notri po celi dolžini LED trak in čez bi za zihr nalimal še kaljeno steklo. To bi zavzelo dober centimeter ali dva prostora. Pa še tunel bi bil razsvetljen po celotni dolžini. No in še hvalili bi se lahko. Pa še bistveno ceneje bi bilo.

 • Odgovori spam 21. 12. 2013 at 20:52

  Nisi vestni občan ;). Vestni občani vedo za “Pobude meščanov”.

  Obišči stran http://www.ljubljana.si in klikni na desni strani “Pobude meščanov”.

  Napiši pobudo in se čez teden ali dva vrni in poglej odgovor. Marsikatera malenkost se da tako rešiti.

 • Odgovori Francl 22. 12. 2013 at 0:35

  Verjetno tudi to luč vzdržuje Javna razsvetljava: http://www.jrl.si/prijava-napak

 • Odgovori mirko 22. 12. 2013 at 3:22

  Cenejši bi bil led trak? Cenejši, manjprostora, manj energijsko potratno….. E ne se smešit – koga ki dela z denarjem davkoplačevalcev to zanima.

 • Odgovori chef 22. 12. 2013 at 12:41

  Nisem čisto prepričan, da je za luč v tunelu zaslužna MOL.

  @spam: Hahaha.

 • Komentiraj