Tople tace

»Treba bo pljuniti v roke in zaostriti konkurenčni boj med ponudniki oskrbove z energijo,« sem si rekel zadnjič, potem pa so mi pri Energetiki Ljubljana popihali na dušo z omembo grelnih blazin Tople tačke za pse. Z njimi opremljajo ljubljanske gostinske obrate, zato da bo »tresenje vašega kosmatinca samo še oddaljeni neprijetni spomin«.

V mrazu sicer ne posedam na prostem, ker če se mi že ne bi smilil pes, bi se smilil samemu sebi, a se mi zdi zamisel vendarle odlična. Pippa je zadevo takoj preizkusila pri Žmaucu, kamor praviloma sicer ne zahajam več, pa bi mogoče spet začel, ker je možakar skuhal presenetljivo dober espresso.

Domnevam, da je toplota dobro dela Pippinim artritičnim sklepom.

Tople tačkePippa, tople tačke

Prejšnja objava Naslednja objava

6 komentarjev

 • Odgovori Katarina 4. 3. 2019 at 19:20

  moja žival hoče sredi zime spati na hladilni blazini….predvidevam, da bomo imeli težave z artritičnimi sklepi v starosti….

 • Odgovori Kavka 5. 3. 2019 at 7:27

  Hm, nisem prepričan, da je to res dobro na dolgi rok…se mi zdi bolje, da se pes uleže na kako deko ali drugačno ležišče, ki ga pogreje sam…samo to potem ni fensi šmensi…

 • Odgovori Uroš Podjed 5. 3. 2019 at 23:09

  Pa to ste res že čist ubrisani s temi psi.

 • Odgovori Matej Zalar 5. 3. 2019 at 23:18

  A naj jo dam na ketno in ji mečem ostanke od mize?

 • Odgovori kekec 6. 3. 2019 at 8:07

  Ali mu kupiš grelno blazino, konzervo, puloverček, frizerja…., ali ga imaš pa na ketni, za dobro jutro ga obrcaš, za kosilo je pa če kaj ostane od zajtrka. Črno ali belo, vmes pa nič ni.

 • Odgovori Matej Zalar 6. 3. 2019 at 8:45

  Mislim, da vsak najde svojo pot in mislim, da sem jaz našel neko vmesno, česar pa neki Podjed seveda ne more vedeti.

 • Komentiraj