Hecen spol

Rad jih imam, ker so lepo zaobljene in simpatično zmedene, ampak večkrat se vprašam, kako je mogoče, da je šibkejši spol preživel procese evolucije – če ne drugače, kot z izdatno pomočjo moških, seveda. Pa ne mislim na reprodukcijo samo, to bi po mojem lahko nadomestile s tehnologijo ali pa bi imele moške izključno za razplod.

Ne pišem na pamet, podobne ideje sem že slišal iz ženskih ust. Prasci da so dobri samo še za ohranjanje vrste, pa še tega menda marsikdo ne zna počet tako, kot ženskam paše. Seveda, danes človek sploh več ne ve, kako naj se jih loti, da bodo zadovoljne – enkrat si navalil prezgodaj, drugič si preveč odlašal in je za neizogiben skok v brezno razočaranja našla nekega drugega nesposobneža, ki je bil v danem trenutku videti kot dobra izbira. Slej ko prej bo ugotovila, da za kaj drugega, kot za reprodukcijo, ni usposobljen (kar je pravzaprav kompliment).

Ampak zakaj nam potem ne bi dokončno nataknile povodcev in nas zaprle v taborišča?

A veste zakaj?

Ker same ne bi našle Ikee!

Zadnjič sem poslušal ženski pogovor o nakupovalnih središčih čez mejo. Ena je bila v Italiji, a ni imela pojma, ali v Udinah (noro bi bilo pričakovati, da pozna slovensko ime kraja), Gorici ali v Trstu. Druga je šla v Avstrijo, a se ni spomnila, ali v Celovec ali v Gradec. Sledila je razlaga, da ji je pravzaprav popolnoma vseeno, kajti, ko se ona usede na sovozniški sedež, nič ne razmišlja. To seveda ni edinstven fenomen, ker velja za dobršen del ženske populacije, ne glede na starost ali izobrazbo. Lahko jo pelješ v neznano in v Ljubljani zaviješ proti Postojni, nad Vipavsko dolino in v Sežani se držiš proti Kopru in nekje pri Črnem Kalu bo navdušeno ugotovila: »O, a greva na morje?« Če seveda ne bo prezaposlena z lakiranjem nohtov na nogah … Kakšen človek si nohte lakira v avtu?

Kakšen človek?

Ženska.

Pelješ jo po celi Franciji in potem se ničesar ne spomni, razen, da je bilo super in da bi bilo še bolj, če ne bi kar naprej težil z nepotrebnostmi, kot je primerjanje cen nafte in s pospravljanjem krame, ki med vožnjo drsi levo-desno po armaturni plošči. Zagotavljanje varnosti na poti se ji namreč zdi nepotrebno kompliciranje.

Skratka, ne loči med Celovcem in Gradcem, ziher pa loči med Savudrijo in Sejšeli, to je pa ne moreš nategnit, da je isto, čeprav bo v obeh primerih v cenem alles inklusive hotelu za večerjo jedla ocvrte zrezke. Ker za to pa ima občutek, ona ve, da se gre na Sejšele z letalom in da pot traja več kot uro in pol. Bistveno je da med dopustniškim tvitanjem in instagramiranjem hashtaga #seychelles.

Potem bo rekla, da je bilo na Sejšelih čisto fajn, ampak si vse pokvaril, ker nisi dovolj spontan.

Ja, ker je pot na Sejšele nekaj absolutno spontanega.

Še posebej za tistega, ki poskrbi za vso logistiko potovanja.

Prejšnja objava Naslednja objava

50 komentarjev

 • Odgovori Povleci drsnik 28. 7. 2014 at 18:32

  Sem ženska in sovražim takšne ženske. Pravzapar se jim poskušam izogibati, ampak kakšna prijateljica je vseeno med njimi.

  Me pa zanima, kaj vas moške privlači na takšni ženski?? Resno! Če bi primerjali dve ženski, popolnoma enak izgled, izobrazba, vse. S tem, da znam jaz naprimer zamenjati gumo na avtu, druga pa ne loči med Gorico in Udinami, boste vsi izbrali slednjo.
  Oziroma me zanima, kako lahko nek visoko izobražen moški shaja z nekom tako neumnim (kar je res je res).

  Uh, ali pa tiste, ki naredijo celo disertacijo, ker morajo same z avtom iz Kamnika v Grosuplje. Pa tiste, ki ne vedo kako iz Ljbljane v Maribor (ja, tudi take obstajajo).

  IN tiste, ki ne znajo bočno parkirati. Parkirati nasploh.

  Pa lep dan vsem

 • Odgovori Sara 28. 7. 2014 at 18:51

  Se popolnoma strinjam @Povleci drsnik. Moski se bojijo mocnih zensk.

 • Odgovori Izabela 28. 7. 2014 at 19:13

  Ma ne, a danes si se pa lotil ženske plivine. Daj, takih luzerk ni al pa si imel izredno srečo.
  Pač po Gaussu se morda tud to najde, no, ni pa vredno posta. 🙂

 • Odgovori Zlobni 28. 7. 2014 at 19:18

  Zakaj si sploh prepričan, da si želi spoznavati svet na tvoj način.
  Njej zadostuje nadaljevanka od jutra do večera in kikiriki v naročju.
  Brez veze se trudiš z razkazovanjem arhitekture, pelji jo v slaščičarno, ona bo v nebesih ti pa glavni na vasi.

 • Odgovori darja 28. 7. 2014 at 19:32

  Ni ravno tako!
  A zdaj naj pa en 'stručko' pride domov in naprej razpreda akademske teme z ženo, ki vsa hladna študira fiziko?

  Komu se ne bi spočile učke na bejbiki v pikčastem predpasniku, ki zažge pečenko? In potem pojesta hot-dog in si zenf razmažeta po popku? In popijeta ceneno vino in se režita, kje vse sta izpadla budale:-)
  In zaspiš v razmetani postelji…..in vse skrbi so nekje daleč.

 • Odgovori mojcej 28. 7. 2014 at 19:56

  @Povleci drsnik; čisto res!

  Cime pa ima tukaj odgovor, zakaj moški padajo na take ženske 🙂
  http://val202.rtvslo.si/2014/06/cime-zenske-ki-jih-zanima-denar-so-za-nas-nogometase-zanimive/

 • Odgovori Klavdija Hiti 28. 7. 2014 at 20:13

  Še dobro, da sem jaz na pol poti iz Lj na moje, to pa bi že vedla, ali gremo proti morju ali proti Lj. Ah ne, nisem tko dobra, samo me radi porabijo da jaz vozim, ker mislim, da imam od vseh bližnjih sorodnic in tistih malo bolj daljnih še najboljšo orientacijo. Pa tudi če se zgubim v Lj, se potem, ko še vsaj 2x zalutam pridem na pravo pot.

 • Odgovori Zlobni 28. 7. 2014 at 20:25

  Hvala, mojcej !
  Cimeta sem pogrešal, tako prisrčno naiven in zvest sebi je, da sem res ganjen pri poslušanju!

  Zaženi pri 9 min. in 50 sek.

 • Odgovori darja 28. 7. 2014 at 20:38

  Zakaj se morate posmehovat drugim? Se vam še nikoli ni nič naredilo, da ste izpadli tako idiotsko, da še danes ne morete verjet?

  Jaz sem šla s frendico (ki je prepotovala že celo Evropo) na morje. Tam čez Logatec, po stari cesti. In sva falili en odcep – neki so glih na novo delali ….me pokliče oče čez ene tri ure, kje sem. “Pri Tolminu ati!”
  “A nisi šla na morje?” DA, sam sem mal falila 🙂

  Se vam res še nikoli ni nič zgodilo? Ste samo doma?

 • Odgovori Zlobni 28. 7. 2014 at 20:57

  Al je res treba celo Evropo prevozit, da prideš iz Tolmina domov :-)))

 • Odgovori azra 28. 7. 2014 at 21:15

  Matej, kje pa si najdel takšne ženske? Jaz takšnih ne poznam.
  Poznam pa ogromno takšnih, ki zjutraj zgodaj vstanejo, odpeljejo otroka v vrtec, delajo v službi najmanj 8 ur, potem zopet v vrtec, pa domov kuhati kosilo in pride mož domov in se jezi: a še vedno ni kosila?

 • Odgovori povleci drsnik 28. 7. 2014 at 21:42

  @darja: Ne, nismo samo doma. Daleč od tega. Ampak če ti nekje sredi ovinkov na Godoviču ne potegne, da to pa res ni pot na morje, ne vem kaj naj ti rečem. Človek bi pričakoval, da če gremo direktno na morje, potem Logatcu sledi Postojna, ne Idrija. Ampak točno to je fora. Orientacija na psu. Pa še marsikaj drugega.
  Nihče se ne posmehuje. Groza me je takšnih žensk.

  @mojcej: Samo ne mi cimeta. Jaoooooooo…. O kakšnih dišečih voskih govori pa pojma nimam.

 • Odgovori zmago1 28. 7. 2014 at 22:01

  Vse glih razmišljajo, na poti v IKEO s ilakirajo nohte ali pa štejejo razcepljene lase potem pa po lstvari pozabijo kupit in na koncu si ti kriv ker si nakupovalni listek doma pozabil ki si ga itaq ti moral napisat a toi ga ni pustila vfzet da ga ne bo slučajno pozabil,…

 • Odgovori darja 28. 7. 2014 at 22:20

  @povleci drsnik Groza te je takih žensk?
  Se ne znaš pohecat iz svojih napak? Nee, ti si supermen! Aja, pa ti jih ne delaš in nikoli jih nisi! Če hočeš bit še boljši, se pejt izobraževat okol teh dišečih voskov…!
  Nimaš pojma, kako je šele mene groza takih tipov, kot si ti! Se vam 'pametnjakovičem ' izognem na en km!

  In zdaj še Zmago1….pa Chef……… A D I J O !

 • Odgovori Ana Kos 28. 7. 2014 at 23:31

  Ponavadi kar vem, kje sem, in sistematično naštudiram pot … Ampak ko sem bila zeeeelooo zaljubljena (pred ene 100 leti), sem bila 10 dni z družbo s kolesom po zamejski Sloveniji, pa res nisem kaj dosti vedela, kje sem (bili smo v Avstriji pa v Reziji pa v Beneški Sloveniji). Hehe, v Čedadu mi je en Italijan podaril Decamerona! 🙂

 • Odgovori Nataša 29. 7. 2014 at 7:10

  Sejšeli so precenjeni – meni je bilo absolutno dolgčas. Precej lepše se je bilo potepat en mesec po Filipinih, iz severa na jug. 🙂
  Aja, ne vozim avta in kaže, da se moram spopadat z orientacijo v prostoru malce drugače…

 • Odgovori Meta 29. 7. 2014 at 9:03

  Ženske so takšne in drugačne, prav tako kot moški. Tukaj ne gre za to da je kdo neumen, najbrž bi njeno neumnost opazil preden jo pelješ na morje ali v ikeo in preden se ona očitno počuti dovolj sproščeno, da si pred tabo v avtu lakira nohte?? Edino če si se odločil to njeno neumnost spregledati v korist čemu drugemu? Jezi me to posploševanje na večino ženske populacije. Da ta fenomen velja za dobršen del ženske populacije? Veš ti, ker očitno veš vse. Iz napisanega pa je razvidno, da se na ženske ne spoznaš najbolje. Me pa prav zanima kaj bi nam ona povedala o tebi.

 • Odgovori uršula 29. 7. 2014 at 10:54

  s kakimi ženskami se pa to družiš??!!

 • Odgovori M. H. 29. 7. 2014 at 11:12

  Ej, samo res, s kakšnimi ženskami pa se ti družiš? Sem rekla, da ne bom več zastavljala vprašanj, ne sebi ne drugim, ampak tule je kar potrebno, saj ti ne morem napisati, da se družiš z ženskami, o katerih imaš napačno predstavo, ker si si jih predstavljal drugačne. Problem je zagotovo v tebi, ker imaš napačen vzorec o ženski, potem te pa vedno poišče tista, ki ti že vnaprej ni všeč njeno vedenje. Pri ocenjevanju česarkoli vedno izhajamo iz sebe. Eden tvojih jazov bi želel biti takšen, kakršnega opisuješ v moški osebi, drugi pa je prav verjetno takšen, ki ga pripisueš ženski osebi. Zdaj pa kar s povratnim napadom na moj komentar, na mojo žensko osebo. Jaz sem namreč ženska.

 • Odgovori Vanja 29. 7. 2014 at 11:26

  Ob prebiranju tega zapisa sem dobila deja vu! Chef, a nisi pred nekaj leti jamral in se jezil nad eno pupo, ki je na potovanju komplicirala za pop…, pa belo kiklo je imela, pa… In sta zbežala domov. A zdej si jo pa še v Francijo peljal?! 😀

 • Odgovori Herman 29. 7. 2014 at 12:05

  Čisto zares Chef, ja s kakšnimi se pa Ti družiš … se čudijo …. ženske 😀

 • Odgovori UlaMula 29. 7. 2014 at 12:12

  No no,…
  da ne bomo kšno rekl o tej tako čislani moški kvaliteti kot je domneven smisel za orientacijo. Pha. Da me ne bo kr srt!….ker…tolk zgrešit in zraven še tolk blefirat, da je vse pod kontrolo, pa res še nism vidla koga druzga kot moškega predstavnika. In pol si mirno naprej lakiram nohte, dddd, kaj nej pa nardim?! Vsak poskus reševanja zavožene situacije bi bil smatran za direkten napad na notranjo integriteto bitja za volanom.
  Sploh pa, v resnici imamo ženske precej več smisla za orientacijo in zraven si za šalo nalakiramo še nohte! Res res.

 • Odgovori Miha 29. 7. 2014 at 12:20

  Moja svakinja se je na poti iz Fužin do Viča izgubila. Prisežem, ne bi verjel, če me ne bi klicala. Popolnoma je zalutala.

 • Odgovori Bralka 29. 7. 2014 at 12:45

  Hja. Nek rek pravi: Povej mi, s kom se družiš in povem ti, kdo si. 😉

 • Odgovori povleci drsnik 29. 7. 2014 at 13:13

  @darja: JA, groza me je takšnih žensk. In veš kaj, nisem moški, sem ženska. I
  Pa vseeno ne vem kaj so dišeči voski.

  Še vedno me pa zanim, kaj moške prilači na takšnih ženskah.

 • Odgovori NatasaP 29. 7. 2014 at 13:37

  Vidiš, to je pa problem moških, ki se bližajo srednjim letom in iščejo pol mlajše ženske in naletijo na točno opisane.
  Preveč posplošuješ. Jaz znam do Ikee (katerekoli že), pa še marsikam drugam, orientacija mi kar dobro dela.
  Nohte na nogah si pa nalakiram doma, ker avto pa res preveč trese za to. Raje firbcam skozi okno, če sem že sopotnica.
  Problem je v tebi, ker iščeš čudno kombinacijo. Rad bi imel zmedenko, ki bi delovala nemočno, da jo boš lahko “reševal”, ampak po drugi strani vseeno inteligentno kot si sam. Težka bo, hehe.
  @darja, sorry, nezgoda kakršna se je pripetila tebi s Tolminom pa res ni povsem običajna..

 • Odgovori Stane Debevec 29. 7. 2014 at 13:50

  Dober dan Nergač,

  z leti moški spozna da se s temi vprašanji ni smiselno ukvarjati. Človeka pač ne moreš spremeniti (tudi moškega ne) in ga lahko samo vzameš takega kot je. Tudi jaz sem nehal nergati nad načinom vožnje moje žene in nad urejenostjo njenega avta. Nima smisla (to je moja ugotovitev po 30-tih letih prakse) in tudi spremenil ne bom nič.

  Skratka – škoda časa in prostora na Internetu.

  Lep pozdrav,

  Stane.

 • Odgovori Matej Zalar 29. 7. 2014 at 13:53

  Jaz pa mislim, da je tukaj osnovni problem spet v komentatorjih, pravzaprav komentatorkah. Namesto, da bi se zabavale in povedale kakšen vic na račun moških, da bi se skupaj smejali, se v skladu s karakterjem slovenske ženske raje na živo in mrtvo zribate z avtorjem in s spletno psihoanalizo postavljate diagnozo, ki naj bi bila pravzaprav dokaz, da je avtor tepec.

  Da se boste vendarle malo nasmejale na račun moških, predlagam klik na spodnji link. Tudi tam avtorica posplošuje, pa se nisem čutil dolžnega pametovat, da nima pojma, ker se jaz med umivanjem zob ne gledam v ogledalo.

 • Odgovori ivanka gantar 29. 7. 2014 at 14:07

  PISMO ENEGA ŠTAJERCA ŽENI NA SLUŽBENI POTI

  Vse je v redu,draga.

  Najlepša ti hvala za tvoj lepi mail. Ni ti
  potrebno skrbeti za mene, ker je vse OK.

  Kuham sam in vsak dan sem bolj prepričan, kako to dobro funkcionira. Celo pojem lahko vse, kar sem skuhal, ne da bi bil primoran obiskati
  bolnico zaradi črpanja želodca.
  Včeraj sem pekel krompir. A se mora krompir olupiti? Ko se je to peklo, sem odšel po kruh, in ko sem se vrnil, se je emajl v
  posodi popolnoma stopil. Nisem mogel verjeti, kako je nekvaliteten.

  Dim v kuhinji se je polegel, edino mačka je črna kot vran in kašlja. Od takrat panično beži, čim vključim štedilnik in začnem ropotati s posodami. Ker
  moram vsaj enkrat na dan pojesti nekaj toplega, naše mačke ni več na spregled!

  Povej mi, kako dolgo se kuhajo jajca? Kuhal sem jih 2 uri in
  nikakor niso postala mehka. Napiši mi, prosim, če se lahko zažgano mleko uporabi tudi
  za kaj drugega. Ali ti ga naj pustim, dokler se ne vrneš?

  Imel sem manjši problem z golažem, ko sem hotel pogreti konzervo. Na žalost je eksplodirala v mikrovalovki. Vrata mikrovalovke so
  odletela skozi okno in uničila naš lepi rastlinjak… in okno tudi. Ker je bilo okno zaprto, (moram ga imeti zaprtega, ker drugače takoj
  prihitijo gasilci) je padlo ven z okvirjem. Udarni val je bil katastrofalen.
  Konzerva je poletela v zrak, prebila strop in zadela hčerko gospoda Goloba v sobi
  nad kuhinjo, točno med noge, no njej se hvalabogu ni nič zgodilo.

  Se ti je že kdaj zgodilo, da bi umazana posoda postala plesniva? Kako je to mogoče v tako kratkem času? Ti nisi niti še 4 tedne na
  potovanju. Za pomivalnim strojem sem opazil neverjetno aktivnost življenja. Od kod prihajajo vsi ti ščurki? Si jih mogoče ti tam pustila?
  No, končno sem se odločil in opral posodo. Draga, ne se jeziti in vpiti, ampak oni dober porcelan od babice je polomljen. Izgledal je
  tako čvrst in ni mi padlo na pamet, da ne bo vzdržal. Mogoče je 1000 obratov stroja za perilo le malo preveč.

  Mimogrede, tudi ta stroj je pokvarjen. Med centrifugiranjem je veliki nož za rezanje mesa malo poškodoval boben in se sedaj
  nahaja v zidu…nož, ne boben. Boben je prebil 30 cm zid in leži nekje zunaj.

  Ko sem jedel, sem na žalost umazal tepih v dnevni sobi s sokom od paradižnika. Ti si mi vedno govorila,da se sok od paradižnika
  nikakor ne da očistiti. Tukaj se varaš, draga moja, fleka ni več, dlak od tepiha pa tudi ne. Mogoče res ne bi smel uporabiti nitro-razredčilo.
  Hladilnik sem moral staliti. Ti si bila vedno tako nespretna pri tem. Led se da odlično odstraniti z zidarskim kladivom. Čudi me
  le, da sedaj ne hladi, ampak greje!? V vsakem primeru, meso je dobro pečeno, a jogurt, šampanjec in mineralna
  voda so eksplodirali.

  Draga moja, v četrtek sem pozabil zakleniti hišo. Imam občutek, da je bil nekdo tu, ker manjkajo neki predmeti… no denar ne
  osrečuje človeka, kot si ti vedno govorila. Tudi omara je prazna. Verjetno ni bilo veliko v njej, saj si mi vedno govorila, da
  nimaš kaj obleči.

  Ko sem včeraj zvečer hotel nahraniti zajca, se mi je prevrnila sveča. Zajc je zdaj brez dlake in zgleda čudno smešno.
  S tem bi za danes končal, bom jutri malo več napisal. Upam,da uživaš v
  miru brez mene in se imaš lepo.

  Lep pozdrav!
  Tvoj dragi

  Samo v razmislek, da ne bi kdo deval ta smešni spol v nič ….

 • Odgovori zmago1 29. 7. 2014 at 17:30

  ah to niti smešno ni kaj šele da bi bilo res….
  Res je pa tole:
  Ko smo šli s kolesi iz Bleda v Bohinj je kolegov avto vozila njegova prijateljica, ko nas je prehitela se je nekaj kadilo in smrdelo, ko prispemo tja (čas pred mobiteli) je bilo jasno kaj se je dogajalo-vozila je z zategnjeno ročno 30 km….
  Ali pa od druzga kolega znanka mu je pometala stran ene 20 raznih konzerv ker jih ni mogoče odpret ker so zašvasane?!? Torej bile so tiste starejše sorte ki se ne potegne dol pokrovčka ampak jih je treba odpret z nožem ali s ključkom …
  Da ste skoz utrujene in imate migreno (wtf is this anyway?!), pa ne samo 7 dni na mesec ne bi niti povdarjal,…..
  Meni se zdi očitno da ste vsaj mal drugačne od nas hehe

 • Odgovori Klavdija Hiti 29. 7. 2014 at 18:11

  Zmago1 vin ostali vsevedni tipčki, imate 20 min časa da se zglasite pri meni, imam eno delo za vas. No, tisti ki danes ne morte pa jutr ob 6:30.

 • Odgovori Matej Zalar 29. 7. 2014 at 20:55

  Hehe. Vsak pravi moški bo to razumel kot nespodobno povabilo.

 • Odgovori Matej Zalar 29. 7. 2014 at 20:55

  Hehe, vsak pravi moški bo to razumel kot nespodobno povabilo.

 • Odgovori Klavdija Hiti 29. 7. 2014 at 20:59

  Matej, a ti to men o nespodobnem povabilu? Ja v štalo delat ga vabim, ne na petelinji zajtrk. Nč, grem prihodnost pogledat.

 • Odgovori Zlobni 29. 7. 2014 at 21:01

  Petelinji zajtrk je ob 5h, molža pri telicah pa ne pride v poštev. Zguba časa !

 • Odgovori Klavdija Hiti 29. 7. 2014 at 21:04

  Zlobni, jutro, ja kdo jim bo pa odkidal pa jim dal jest.

 • Odgovori zmago1 29. 7. 2014 at 21:05

  Če mi samo ena razloži pravilo offsajd pri nogometu vzamem vse nazaj lolol še nisem srečal ženske ki bi razumela to pravilo hahaha

 • Odgovori Matej Zalar 29. 7. 2014 at 21:20

  @Klavdija: Jebelacesta, saj pravim, kdo bi vas razumel.

  @zmago1: Ha, to se pa motiš. Ženske so se to naučile. Mislim, da fuzbala sicer še vedno ne razumejo, ampak tam vsaj vidijo taprave dedce in mislijo, da so kaj boljši od povprečja. Nadpovprečni so pa samo, ko je treba blefurat, haha.

 • Odgovori Klavdija Hiti 29. 7. 2014 at 21:29

  A ni to takrat, ko napadalec je bližje golu kot branilci, ko soigralec mu poda žogo. Kaj misliš zmago1, sem blizu, risala ti ne bom.

 • Odgovori M. H. 29. 7. 2014 at 22:55

  Moški več vozijo, bi rekla po komentarjih. Mislijo tudi, da bolje vozijo od žensk, sem dobila vtis. Večina moških po slovenskih mestih je županov, to je preverjen podatek. Se mi je popolnoma razjasnilo, zakaj postajajo tako popularna krožna križišča, moški pa toliko samozavestnejši. Ker potem lahko kar krožijo, pa krožijo in mislijo, da nikoli ne zgrešijo smeri.

 • Odgovori Tošnjanka 30. 7. 2014 at 5:54

  O, gospod! Imate slabe izkušnje? Zakaj se pa družite samo z blondinkami???

 • Odgovori milan 30. 7. 2014 at 12:29

  Moški bi radi žensko, ki se nebi spremenila, ženska pa bi moškega takoj spreminjala.

 • Odgovori Matej Zalar 30. 7. 2014 at 12:59

  @milan: Haha, ta je dobra, bravo! 100-odstotno drži.

 • Odgovori NatasaP 30. 7. 2014 at 14:14

  Ahaha, dobro, da napišeš kako naj po tvoje komentiramo, da ženske potem vedo in od tvojega pojasnila komentirajo po navodilih. Brez moških res ne gre, ja 🙂

 • Odgovori Matej Zalar 30. 7. 2014 at 15:39

  Vidiš, to je ta stalna ženska borba – na nezavedni ravni. Namreč, nisem napisal, kako bi morale komentirat, ampak sem samo zapisal svoje opažanje ob komentarjih. Ti bi se pa spet zribala, češ, a zdaj me boš pa učil komentirat?

  “You're missing the point, baby,” je podcenjujoče odmahnil 🙂

 • Odgovori Ana Kos 30. 7. 2014 at 15:42

  Matej, morda pa ti ženskega heca ne razumeš? 😉

 • Odgovori Matej Zalar 30. 7. 2014 at 16:03

  Uf, seveda ga razumem, jaz vem, da je NatasaP fajn punca.

 • Odgovori Katarina z vrha 30. 7. 2014 at 18:07

  Tudi kolo ni enako kolesu, ne? 😉 Tudi izbrat ga ni čist lahko – brez, da bi se prej mal pozanimal o njem…Pa ja ne morš žensk izbirat samo tako, kakor ene ženske avto! 🙂

  Zabaven članek drugač. Ker o psičkah se mi res ne da brat. 😉 😀

  Pripis: Če bi izbirala, dvomim, da bi izbrala ženski spol. Pa vem kje je Celovec, Gradec, na žalost ne vem kje so Sejšeli :D, si ne mažem nohtov v avtu in si jih na splošno zelo poredko. (Sem ugotovila, da pa je to poleti zelo uporabno, ker imam zaradi vrta pogosto črno okoli in za nohti! 🙂 ), ampak še vedno sem/smo mal preveč neuravnovešene tekom meseca, imamo v glavi namest ene misli sto tisoč nepomembnih, ki tukaj kar so(!) in premal mišic že v štartu. :/ Ampak dobr, boljš to kot nič. Lahko pa (če bog da) vsaj dojimo, ha! 🙂 (kogarkoli že 😉 Fenemon(alno).

 • Odgovori Tilen 30. 7. 2014 at 22:28

  Včasih so bili lepi časi. Ljudje so bili zaposleni
  s službo, pomivali so na roke, še prej je bilo potrebno skuhati, saj nisi iz štacune prinesel pečenega piščanca in solate v plastični škatli. Takrat tudi še ni bilo interneta, ali pa je vsaj bil bistveno počasnejsi. V tistih časih ljudje niso imeli časa, pa tudi mogli niso javno objavljati v svojih komentarjih brez vsaj kratke refleksije prav vsake nebuloze, ki se jim je trenutek prej utrnila.
  Lepi časi so bili to, ja.

  Pripis: Preden se usuje – zavedam se, da vas od 10-ih komentatork tukaj najmanj 11 pomiva na roke in da še niste kupile embalirane solate v štacuni.

 • Odgovori ula lisicamica 6. 1. 2015 at 10:41

  Hahahahaha! TOP.
  Čestitam.
  Si mi naredil dan.
  LP, Ula

 • Komentiraj