Ko zadiši tudi pasji drek

Slabi volji v trgovinah se najraje izognem tako, da pridem nekaj minut pred zaprtjem. Ampak včasih ne gre in tako sem pol ure prostega časa v soboto sredi dneva zapravil na najslabši možen način, v supermarketu, kjer po kakšnih desetih minutah čakanja v vrsti navsezadnje sploh nisem dobil telečjih jetrc, tako da sem moral za kosilo žvečit goveja.

V trgovini mi ne gre najbolj na živce potrata časa, temveč tisti tip ljudi, ki v trgovine hodi ob sobotah sredi dneva. To je večina. Tista večina, ki vedno narobe voli. Da v trgovine vsi hodijo ob istem, najmanj primernem času, je po mojem kronski dokaz, da imajo ljudje preveč prostega časa, zato dobršen del sobote z brezumnim potrošniškim veseljem zabijejo v trgovini, ob tem pa trdijo, da med tednom za to nimajo časa. Saj vem, da morda organizira nek dogodek, ampak ob pogledu na nekoga, ki kupi 96 pollitrskih plastenk vode z okusom, si mislim svoje.

20151003_130811Ampak ne žejni ljudje, ki prisegajo na pollitrske flaške aromatizirane vode, dokaz, da se bližamo vrhuncu potrošniškega debilizma, so dišeče vrečke za pasje iztrebke!

Slišal sem že za dišeč straniščni papir pa tudi za dišeče vrečke za smeti, toda z dišečimi vrečkami, ki so namenjene verjetno najbolj smrdljivi tvarini, ki si jo lahko zamislite, je Piskar dosegel vrhunec inovativnosti, ob kateri ustvarjalci izdelkov na Kickstarterju izpadejo kot popolni amaterji. 25 kosov dišečih vrečk je na voljo za 99 centov, izdelek je prijazen okolju, ob tem pa z odtisnjenimi navodili za pravilno uporabo tudi lastniku psa.

Sam še naprej uporabljam osnovni model črnih vrečk brez potiska, ki jih plača MOL.

Prejšnja objava Naslednja objava

7 komentarjev

 • Odgovori BOKI 3. 10. 2015 at 19:57

  Najbolj me je nasmejal zadnji odstavek. A črne vrečke uporabljaš zase? Dobro da vem da imaš psa, ker se da stavek tudi drugače razumeti….

 • Odgovori Samo 3. 10. 2015 at 22:59

  Glasbena podlaga prispevka: KUD Idijoti – Glupost je neuništiva.

 • Odgovori Matej Zalar 4. 10. 2015 at 6:28

  @Boki: Hočeš povedat, da ne pospraviš za seboj, ko se poserješ na trato?

  @Samo: E, tako.

 • Odgovori Roman Černigoj 4. 10. 2015 at 9:50

  O fak, že dolgo se nisem tako nasmejal 🙂

 • Odgovori filmoljub 4. 10. 2015 at 16:49

  Genialno. Te dišeče vrečke, namreč. 😎

 • Odgovori miran 5. 10. 2015 at 13:38

  Ah joj, s kakšnimi problemi se ukvarjajo v beli Ljubljani. Medtem smo pa v nekaterih manj razvitih predelih dežele lahko srečni že, če ne nagazimo na kakšno mino, ki praviloma ležijo kar sredi pločnika.

 • Odgovori Matej Zalar 5. 10. 2015 at 19:57

  Ja … kakorkoli obrnem … na koncu vedno ugotovim, da bi v tej luknji težko živel kjerkoli drugje kot v Ljubljani.

 • Komentiraj