Kriminal belega ovratnika

Dobro, ovratnik je siv …

kriminal belega ovratnika

Nikoli ne zaupaj človeku s kravato. Priložnost dela tatu.

In Čili Pipp Gift 15/10 je vreden kriminalnega dejanja.

Se spomnite državnega sekretarja, ki je v trgovini v prostem času kradel paštete in izgubil zaupanje ministra, potem pa še službo? No, to se ne bo zgodilo belim ovratnikom, ki so v službenem času z državnim denarjem kupili kontejner z maketo za 133.590 evrov. Excel jih je zjebal.

Prejšnja objava Naslednja objava

7 komentarjev

 • Odgovori Siggi 26. 3. 2018 at 23:55

  Ni vec moruga najmocnejsa? Bo za probat. Kar se pa bistva zapisa tice, je itak zalostno, da se vedno obleka naredi cloveka in sem drugace tretiran ce pridem v obleki.

 • Odgovori Anonimno 26. 3. 2018 at 23:58

  Če se ne motm, piše na embalaži, da je treba po odprtju porabiti v največ 3 mesecih. A boste lahko pojedli do časa 😀

 • Odgovori majkemi 27. 3. 2018 at 8:26

  Zgledaš kot starec, stric iz ozadja. 🙂

 • Odgovori Matej Zalar 27. 3. 2018 at 11:02

  @Siggi: Moruga je za predšolske otroke, tale zna pa res prizadeti tudi klene može. Za moj okus je v tej fazi mojega razvoja na premici moškosti skoraj preveč.
  Obleka? Lahko se razburjamo, da je grozno, ker ocenjujemo ljudi po videzu – ampak tako pač je. Navsezadnje je iracionalno in do ženske populacije nefer tudi to, da si ženo izbereš najprej po videzu in šele potem ugotavljaš če je z njo sploh mogoče vzdržati vsaj srednjeročno 🙂

  @Anonimno: Še vsako pekočo omako sem imel v hladilniku bistveno dlje, a ni bilo nobenih težav – razen tistega ogabnega strjenega materiala pod pokrovčkom 🙂 V tako pekočem živilu se menda ne morejo zarediti bakterije in plesni.

  @Majkemi, da imaš prav.

 • Odgovori filmoljub 27. 3. 2018 at 12:21

  Teza o trajnosti bo kar držala, pri nas imamo eno pekočo zadevo že par let v zadnjiku frižiderja, pa sčasoma postaja samo čedalje hujša prasica.

 • Odgovori Matej Zalar 27. 3. 2018 at 13:06

  Takol saj indijska hrana ni pekoča kar tako, ampak zaradi obstojnosti, ker bi na tisti vročini vsa hrana sicer takoj vzcvetela, kot banane v prevlažnem stanovanju.

 • Odgovori Gasper 17. 5. 2018 at 19:15

  Hmm a to si res kradel? :/

 • Komentiraj