Oddajamo #3

Če ne bi bil svobodomiseln, kot sem, bi se ob vseh mogočih butastih prepovedih morda celo strinjal s prepovedjo popivanja na ulicah. Ne zaradi popivanja samega, ampak zaradi nesnage in razbite steklovine, ki za mularijo ostane na terenu. In imaš doma blazno nesrečnega psa z razrezano šapo in oddajnikom okoli vratu.

oddajamoZa zaščito pred infekcijami sem kupil par precej bednih, a funkcionalnih pasjih čevljev. Mimogrede, zakaj ne prodajajo kompletov s štirimi čeveljci, če gre vendar za štirinožce? Odgovor je preprost: eden je za levo in drugi za desno nogo.

Kakorkoli, za papuče sem dal 5,99 evrov. Koliko stane ovratnik, niti nisem vprašal. No, stane 15,99 evrov. Tak, skozi katerega pes vidi, kar naj bi bil poseben feature.

Že drugi dan se je s tem na glavi zapodila za sosedovim mačkom, ob tem zapela v preozek prehod in rinila z vso svojo nezanemarljivo močjo še naprej, dokler ji pač ni uspelo. Ograja je ostala cela, ovratnik pač ne. Bilo je ob pol sedmih zjutraj, še v temi. To so trenutki, ko bi psu najraje odtrgal glavo. Očitno sem dovolj ponorel, da ji potem niti na misel ni prišlo, da bi čevelj odtrgala s tace in si rano izlizala do smrti.

S temi ovratniki so res videti skrajno debilno, tako da je še mene sram.

Prejšnja objava Naslednja objava

6 komentarjev

 • Odgovori Robert 27. 10. 2018 at 18:17

  Hehe, jaz ob pogledu na psa s tem lustrom vedno pomisim, kako bi bilo fino še montirat lučko … 🙂

 • Odgovori Tamara 27. 10. 2018 at 20:51

  Poseben feature. hahahahahahhahahaha

 • Odgovori Luka Oblak Kalbo 30. 10. 2018 at 9:44

  Mojemu butlju sam ta ovratnik ne pomaga, je treba kombinirat še z napihljivim. So zanimivi, ko se smilijo sami sebi, pa ko drži poškodovao taco v luft….joj ne morem hodit, še scat ne morem, lej, se kr prevrnem, dej pomagi no, kaj se mi režiš, če sm bogi. Ko se je treba pa za mačko zapodit, pa nč ne boli majkomilo.

 • Odgovori Robert 30. 10. 2018 at 10:19

  LOL

 • Odgovori Anja 5. 11. 2018 at 11:50

  Revše pasje…Drugače pa, so tudi v kompletu po 4, za bajno ceno. Poglej Ruffwear in Hurtta. od kolegice pes to vsako zimo nosi, vse 4, ke rima tako občutljive blazinice, da drugače hitro krvavi po snegu in soli (je pa norc pasji, ki nori po snegu). Moja psica ima različni velikosti za prednji in zadnji šapi, zato so potem proizvajalci, prodajalci naumili prodajati tudi takole po 2 pakirana. Je pa še en trik. Ovratnica-čez pa razrežeš plavalni obroč iz pene. Moja je s tem satelitom uspela ulovit podgano, ki je iz rova prilezla.

 • Odgovori priimekinime 6. 11. 2018 at 14:25

  LOL

  kakšen pogled 🙂

  Naj se čimprej pozdravi

 • Komentiraj