Pridi na Kofirajd

Nad narodom izgorelih ekstremistov še nisem povsem obupal, zato cenim vsak poskus promocije kolesarstva kot človeškega športa, v katerem je mogoče dejansko uživati. Cenim tudi vsak poskus promocije kofirajdov oziroma kofe rund, kot jih rad imenujem po slovensko. Zato sem vesel tudi slovenskega kolesarskega podkasta Kofirajd, ki ga z zanosom in simpatičnim naborom gostov vseh mogočih kolesarskih profesij ustvarja Uroš Škaper.

Pred mikrofon je že zvabil zvezdnike World Toura, kot so Grega Bole, Luka Mezgec in Jan Tratnik pa triatlonca Domna Dornika, gospoda selektorja in pester nabor športnih strokovnjakov …

… prejšnji teden pa, potem ko smo potiho in skromno končno zagnali najboljši slovenski kolesarski portal … še mojo malenkost.

Večinoma za seboj težko celo berem, še bolj mučno se je gledati na fotografijah, najhuje pa je svoje lastno pametovanje poslušati … Ampak, evo … Zalar vam bo povedal kar morate vedeti.

Na Kofirajd se lahko naročite tudi na Apple Podcasts, Anchor.fm, Overcast, Stitcher, TuneIn, jaz pa uporabljam Google Podcasts.

Prejšnja objava Naslednja objava

8 komentarjev

 • Odgovori alessio80 17. 2. 2020 at 18:52

  Vrhunsko:) Lepo te je enkrat tudi slišat. Beremo te že leta. Imaš pa verjetno prav, da si te ljudje ki te poznamo iz tvojih zapisov, predstavljamo drugače, kot si v resnici.

 • Odgovori NIHCE 17. 2. 2020 at 19:35

  Cestitam na novem portalu, res se je zagnal potiho in ce ne bi spremljal tvojega intervjuja na Kofirajdu, niti ne bi vedel zanj. Fajn vsebine in tudi zanimiv intervju. Mislim, da je smer prava.
  Me pa tudi zanima tvoje nedavno bliznje srecanje s psi na barju, glede na to, da tudi jaz kolesarim po istih makadamih, in sem ze imel tezave s tropom psov, ki so bili popolnoma sami.

 • Odgovori zmago1 18. 2. 2020 at 8:31

  nov portal brez reklame? kako pa to, kako naj to najdejo zainteresirani?
  Sem preletel na hitro, pogrešam forum in male oglase za začetek….

 • Odgovori Matej Zalar 18. 2. 2020 at 8:41

  @Alessio80: Hvala.

  @Nihce: Glede srečanja s psi ni nobenih posebnosti. Zalutal sem do neke štale, psa sta spuščena in sta se zagnala na javnem prostoru vame, vsak s svoje strani. Na podlogi sem naredil špuro 🙂

  @Zmago1: Zato. Verjamem, da pogrešaš, ker tudi jaz, a čez noč žal ne gre, vsaj če hočemo imeti stvari narejene kakovostno in po regelcih.

 • Odgovori Borut 18. 2. 2020 at 21:14

  Portal Runda je odličen in že med zaznamki, res sem pogrešal nekaj podobno kvalitetnega.

 • Odgovori mojster miha 19. 2. 2020 at 10:15

  Res pohvale za portal, všečna vsebina!

 • Odgovori Matej Zalar 19. 2. 2020 at 10:32

  Hvala. Plan je, da postanemo še boljši.

 • Odgovori Klemen 19. 2. 2020 at 20:25

  Se pridružujem čestitkam za portal in vzpodbudi za nadaljnje delo.

 • Komentiraj