Unimog za vse terene

Zadnjič so spet rihtali železniško progo, tokrat k sreči ne v nedeljo zjutraj, ampak sredi tedna dopoldne. Še pred težko mehanizacijo se je po progi zapeljala kosilnica.

Spomnim se novice o nekem nogometašu iz Slovenije, ki je prehitro zaslužil preveč denarja in, kot se rado zgodi butcem, uspeha ni mogel predelati drugače, kot v slabem slogu, torej tako, da je iz sebe delal še večjega kretena. Med drugim se je z avtom pijan vozil po tračnicah, dokler tistih jajc, ki niso za nikamor drugam, kot za na cesto, ni tako razbil, da so jih morali dvigniti z dvigalom.

Če bi radi kaj takega počeli sami, priporočam nakup tega praktičnega priključka za vožnjo po tračnicah.

Prejšnja objava Naslednja objava

2 komentarja

  • Odgovori kren 7. 5. 2017 at 7:57

    Žalostno je, da je takale kosilnica hitrejša od večine vlakov na “stranskih” progah. Zadnjič sem se po 15 letih peljal z vlakom na relaciji Jesenice Nova Gorica, to je katastrofa….

  • Odgovori Seamus 7. 5. 2017 at 14:26

    @kren- zato pa tako veliko zapravimo za avto in skoraj nič za javni prevoz. Država pa raje poskrbi za plače v JU in podkupnine pri drugem tiru, namesto za razvoj infrastrukture za prevoz potnikov. Problem je ker nihče več ne razmišlja dolgoročno, temveč samo še kje dobiti denar za naslednjo plačo. Po tem, ko so umetno zrušili zadnjo vlado Janše, te teme ne pridejo več v ospredje. Sploh.

  • Komentiraj